Szállodánk Covid tájékoztatója Vendégeink részére:

Évek óta van a fejedben egy bakancslistás vidéki, nyaralós kép: barátságos, családi szállodáról egy eldugott, kis falucskában. Távol a világ zajától, ahova nem ér el a civilizációs zaj és szennyezés. Hatalmas, üdezöld fenyő- és lombos erdők ölelésében, melyek ontják magukból a tiszta, harapnivalóan friss levegőt. Ezen a kis szigeten védetten és biztonságban érezheted magad. Itt nem történhet semmi baj. Nyugodt és békés minden...

Tested lustálkodva megpihen, a lelked pedig a csendben magára talál. Képzeld el, hogy a reggeli kávédat a teraszon fogyasztod el, közben édes madárcsicsergés bújik bele a füleidbe és a meleg napsütés simogatja arcodat.

Ugye ilyesmire vágysz most? A tömegektől eltávolodva, elvonulva egy békés, zalai falucskába… Kirándulásképpen egy kis barangolás a romantikus erdei utakon, vagy kétkeréken a bájos szőlős hegyen, átruccanva a közeli Őrség és Szlovénia látnivalóihoz…

Legyen az álomból valóság! A festői környezetben fekvő Gosztola Rád vár a fák karjainak ölelésével és tüdődnek sok-sok friss levegővel.

Biztonságban egymásért! A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége irányelveit alkalmazzuk szállodánkban- folyamatos fertőtlenitésekkel:

https://www.hah.hu/hireink/koronavirus/gyakran-ismetelt-kerdesek-valaszok

Jelenlegi szabályozások szerint nem kell Vendégeink részére védettségi igazolvány a szállodai itt-tartózkodáshoz és maszk viselése sem kötelező!