Gyógyító energia - Több, mint wellness

Gosztola jótékony hatású Szent György energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, ahol a vendégek hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni.

Gosztola Gyöngye Spa & ÉlményhotelA wellness a fizikai, mentális és lelki jólét elérésére irányuló életforma, melynek célja, hogy egészséges táplálkozással, rendszeres, de nem megerőltető testedzéssel és a pszichés állapot javításával a szervezetet ellenállóbbá tegye a betegségekkel szemben. Egyik legfontosabb elve, hogy a betegségek megelőzése jóval fontosabb, mint a gyógyításuk, az utóbbi ugyanis jóval több energiát és erőfeszítést igényel.
A wellness tulajdonképpen egy tanulási folyamat, amelynek során elsajátítjuk, hogyan hozhatunk olyan döntéseket, amelyek jobb életminőséghez vezetnek.
Az egyszeri kezelések, wellness hétvégék sokban segítenek, utat mutatnak. A tartós hatás érdekében azonban az életmódunkat kell megváltoztatnunk.

Gosztolában és környékén számos olyan formája létezik a pihenésnek, mely nemcsak a vendégek fizikai állapotára van jótékony hatással, hanem szellemileg, lelkileg is feltölti őket.

Szállodánkban igénybevehető alternatív egészségmegőrző kezelések, terápiák

Napjainkban egyre nagyobb az igény arra, hogy a zajos, zsúfolt hétköznapokból néhány napra kiszakadjunk lecsendesítsük elménket és figyeljünk a belső hangra. Ehhez kiváló helyszínt nyújt  a Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel környezete:  harapnivalóan friss levegő, gyógyító csend, üde zöld erdők, dallamos madár csicsergés várja a pihenni vágyó vendégeket. Az idilli környezet gyógyító földsugárzással is párosul, mely tovább fokozza, hogy akár néhány nap után kipihenten, feltöltődve térjenek haza vendégeink.

A környező erdőkben a fákat ölelgetve, elűzheti rossz hangulatát a  gyógyító faterápia által. Tudta, hogy a fenyő kiváló idegesség ellen, a bükk fejfájás ellen hasznos, a tölgy pedig beindítja a méregtelenítő folyamatokat? Ahol a Föld különleges energiákat közvetít, a fák gyógyító hatása többszörösen kisugárzik.

Az oxigéndús levegő kedvező hatással van az asztmával küszködő vendégek részére. A gyógyító csendben vendégeink visszatalálnak önmagukhoz.

Ezeket a  kedvező adottságokat különféle selfness programokkal egészítjük ki. Szállodánk természetgyógyásza állapotfelmérés után Bach virágterápiával, méregtelenítő kúrával, biorezonanciás kezelésekkel ad útmutatást vendégeink részére. http://www.tudatosgyogyulas.hu
A szervezett meditáció és jóga illetve a különféle masszázsok által pedig újjászülethet Ön is.

Rendszeresen szervezünk selfness hétvégéket is, ahol a számos program és kezelés során testileg-lelkileg megfiatalodik.

Kérje ajánlatunkat illetve várjuk jóga és életmód csoportok jelentkezését is táborok lebonyolításához!

Ajánlatkérés