Születésnapi fergeteg

1999. május 1-én nyitotta meg kapuit szállodánk, igy idén ünnepeljük 25. születésnapunkat. Hogy mitől is lesz más az idei év és mit kinálunk Vendégeinknek születésnapunk keretében 25 év 25 meglepetés szlogennel? Ime: 

  • Az erdő szállodája arculatunkat szeretnénk erősitni, hogy ezáltal Vendégeink még jobban átéljék a gosztolai életérzést és a természetközeli pihenést. Beköltözik az erdő a falakon belülre: fa és természet alapú design elemeket helyezünk el a közös helyiségekben, félpanziós kinálatunkba és az étlapba is beépitjük a helyi ételeket és az erdő adta alapanyagokat. Heti programjaink keretében több olyan eseményt kinálunk, ami a test-lélek-természet kapcsolatáról szól. 
  • Minden hónapban több, tematikus csomagajánlattal jelentkezünk, melyek tartalmát úgy állitottuk össze, amik az eddigi évek kedvencei voltak Vendégeink körében: igy a kirándulás és a gasztro élmények dominálnak majd!
  • Minden évszakban lesznek akciók: gratis leves délben,  3=4 éj, soft all inklusive, mesés home office az Őrség lábánál, 5csillagos hétköznapi reggelik...
  • Nyerje vissza a nyaralása árát! Azok között a Vendégeink között, akik 2024 évben közvetlenül nálunk foglalnak, az év végén kisorsolunk egy ajándékutalványt. (Feltételek: közvetlenül a szállodában leadott foglalásokra érvényes, a nyeremény voucher max összege 250,000.-Ft)
  • Cégek és intézmények dolgozói részére kedvezményt biztositunk családi nyaraláshoz, illetve szervezők részére gratis éjszakát.
  • A környék legkedveltebb szolgáltatóihoz, kiránduló helyeihez kedvezmény kupont adunk szállodánk vendégei részére.

Kiemelt ajánlataink

Lapozza át ajánlatainkat és válasszon kedvére az erdők szállodájába!