Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Zseli Gáborné
  2021. 11. 21. 09:21 (Székesfehérvár)
  Tisztelt Gosztola Gyöngye csapat!
  Tegnap jöttünk haza az Önök szállodájából. Elégedettek voltunk a hellyel, szolgáltatásokkal, biztosan visszatérünk még az étterem kínálatából több fogást meg szeretnénk kóstolni! Szivesen csatlakoznánk a törzsvendég programhoz.
 • ZNET Telekom Zrt
  2021. 11. 20. 20:43 (Nagykanizsa)
  Cégünk több alkalommal is választotta már tréningjei helyszínéül a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelt. A környezet, a Hotel fekvése, a családias hangulat lehetővé teszi a maximális zavartalanságot, koncentrációt. A felmerült kéréseinket rugalmasan kezelték, mindig lett megoldás, kollégáink minden alkalommal elégedettek voltak a szolgáltatásokkal. Bátran ajánljuk a cégek számára (is)!
 • Rences Nikoletta
  2021. 06. 30. 18:22 (Székesfehérvár)
  Kedves Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel!
  Férjemmel együtt nagyon szépen köszönjük azt a 4 napot, amit Önöknél tölthettünk. Egy percig sem unatkoztunk és nem is jutott idő mindenre, amit meg szerettünk volna nézni vagy ki szerettünk volna próbálni (így majd még vissza kell mennünk több napra) :)
  Az ételek isteniek voltak, a Hotel munkatársai pedig nagyon kedvesek és segítőkészek. Nagyon szépen köszönünk mindenkinek mindent, nagyon kellemes élmény volt számunkra.
 • Kiss Éva
  2020. 09. 23. 11:24 (Balatonszárszó)
  Kedves Bernadett!
  Nagyon szépen köszönjük Önöknek a szép napokat amit a szállodában töltöttünk. Harmadszor élveztük az Önök vendégszeretetét és mindig örömmel gondolunk az itt töltött napokra. A személyzet mindig udvarias és kedves, a tisztaság elsőrangú.
  A vészhelyzet miatt az állandó fertőtlenítéssel odafigyelnek a vendégek egészségére. A Kemence fesztiválon nagyon finom ételeket kóstolhattunk. Remélem hogy jövőre ismét eljutunk Önökhöz és élvezzük a vendégszeretetet.
  Még egyszer nagyon köszönünk mindent.
  Üdvözlettel
  Éva és Sanyi
 • Ágos Istvánné
  2020. 08. 19. 09:19 (Miskolc)
  Kedves Vendéglátóink!
  Augusztus első hetében felejthetetlen hetet töltöttünk férjemmel hoteljükben. Csodálatos a környezet, fürdőzni, közben gyönyörködni a fenyvesben, felejthetetlen élmény! Köszönjük a kedves kiszolgálást, a finom ételeket!
  Külön köszönet, hogy mindent megtesznek a higiéniáért, vigyáznak ránk!
  További sikereket és jó egészséget kívánunk!
  Ágosné Krisztina
 • Mártél Sándor
  2020. 05. 17. 14:50 (Szigetújfalu)
  Kedves Vendéglátóink!Évekkel ezelőtt voltunk Önöknél.Akkoriban még a Horgásztó kiépülőben volt.De már akkor is nagyon jól éreztük magunkat.Csend,nyugalom/ a horgászizgalmakat leszámítva akkor egy kicsit "nyugtalan" voltam,hogy ki bírom-e fogni a szép pontyokat/ölelt körül bennünket.Ezt az élményt szeretnénk megismételni
 • Kiss Éva
  2019. 10. 16. 20:20 (Balatonszárszó)
  Kedves Bernadett és István!
  Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást amit az Önök hoteljében kaptunk. Másodszor voltunk Önöknél de hamarosan újra megyünk. Az a nyugalom és tiszta levegő teljes kikapcsolódást nyújt a hotelba pihenő embereknek.
  Nagyon elégedettek voltunk a személyzettel a tisztasággal.Az étteremben a finom változatos ételekkel és a felszolgálókkal.
  Még egyszer nagyon köszönjük.
  Üdvözlettel
  Éva Sándor

 • Marx Ágnes
  2019. 09. 05. 22:27 (Budapest)
  Augusztus elején voltunk Önöknél 6 napot a családommal. Nagyon köszönjük az összenyitható szobát, kellemes meglepetés volt számunkra. A szobák tágasak, tiszták voltak. Az étterem kiváló és hálásak vagyunk, hogy a kimaradt reggeli helyett kaphattunk hideg csomagot. A wellness részleg is nagyon kellemes.
  További sok sikert kívánunk!
 • Zoltánné Batki Bíborka
  2019. 08. 24. 17:17 (Budapest)
  Kedves Bernadett !
  Nagyon jól éreztük magunkat
  Gosztolán.Köszönjük a Gosztola Gyöngye
  munkatársainak a színvonalas és nagyon
  szívélyes vendéglátást, a kirándulásokat, a
  tartalmas idegenvezetéseket .
  Mindnyájuknak jó egészséget, és további
  sikeres működést kívánunk!
  Üdvözlettel: Zoltánné Bátki Bíborka
 • Bátki Zoltánné
  2019. 08. 21. 12:12 (b)
  Kedves Bernadett !
  Nagyon jól éreztük magunkat Gosztolán.Köszönjük a Gosztola Gyöngye munkatársainak a színvonalas és nagyon szívélyes vendéglátást, a kirándulásokat, a tartalmas idegenvezetéseket .
  Mindnyájuknak jó egészséget, és további sikeres működést kívánunk!
  Üdvözlettel: Zoltánné Bátki Bíborka
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:20:56
  Kedves Bátki Zoltánné, örülünk, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: Balogh Alexandra értékesítés
 • Kassainé Krizsán Éva
  2019. 04. 26. 12:40 (0)
  Kedves Bernadett!
  Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, külön köszönöm a diétás étrendem figyelembevételét!
  További sok sikert kívánunk!
  Kassai család, 2019 húsvét
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:23:08
  Kedves Kassainé Krizsán Éva, köszönöjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Mészáros Judit
  2019. 04. 26. 11:51 (Ráckeve)
  Kedves Bernadett !
  A család minden tagja ( 15 fő ) nagyon jól érezte magát . Szuper ételek ,
  nagyon nagy választékkal( egy részét meg sem tudtuk kóstolni ),az
  alkalmazottak kedvesek ,szálloda tiszta.A környezet rendezett ,hangulatos. Nagyon jó ötlet a családi délután ,a kemencében sült ételek ízletesek finomak . 2019 húsvét
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:23:39
  Kedves Mészáros Judit, köszönöjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Fata István
  2019. 04. 26. 11:47 (Budapest)
  Nagyon jól èreztük magunkat, ősszel remélem újra meglàtogatjuk Önöket ! A személyzet kiváló !!!! Üdv : Fata István és neje Zsuzsa
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:24:03
  Kedves Fata István, köszönöjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Szeretettel várjuk Önöket ősszel!
 • Bíró Annamária
  2019. 01. 03. 13:07 (Érd)
  Kedves Bernadett , minden kolléga és
  családtag , akiknek köszönhetjük a
  szilveszteri 4 napos pihenésünket,
  szorakozásunkat és rendkivüli ellátásunkat az
  Ön gyönyörü, tiszta, családias wellnes
  hotelében. Nem véletlen, hogy 20 éve szeretik
  és visszatérnek a vendégeik. Gratulálunk és
  további sok sikert kivánunk !!Biro Annamária
  és Biro János
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:25:49
  Kedves Bíró Annamária, köszönöjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Köszönjük a jó kívánságokat-azon leszünk, hogy a következő 20 év is vendégeink megelégedésében legyen gazdag. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Molnár Istvánné
  2018. 12. 29. 23:01 (Budapest)
  Kedves BERNADETT!
  Köszönöm a szívélyes fogadtatást és a príma ellátást!
  Kívánom, hogy vállalkozásuk mindig meghozza a rengeteg befektetett munkával arányos elismerést és anyagi javakat!
  További munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánva maradok tisztelettel: Molnár Istvánné
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:26:46
  Kedves Molnár Istvánné, köszönöjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Köszönjük a jó kívánságokat-azon leszünk, hogy a következő évek is vendégeink megelégedésében legyenek gazdagok. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!