Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Sugár Judit
  2023. 05. 21. 10:42 (Budaörs )
  Kedves Gosztola Gyöngye csapat!

  Szeretném megköszönni a kedves gondoskodást! Rég óta visszajáró vendégként, ismét megállapítottam, hogy számomra a legtökéletesebb pihenés, kikapcsolódás Gosztola Gyöngyében van. Csodásan sikerült a recepció átalakítása, nagyon kényelmesek a fotelek, és az esős időben jól esett üldögélni itt, beszélgetni, olvasni stb. Szobában újra örömmel töltött el a ragyogó tisztaság és kényelem. Pompásan aludtam a kemény ágyban, végre egy hely, ahol nem puha, gödrös ágy van.
  Nagyon finomak és változatosak a reggelik és vacsorák is.

  Köszönök mindent mégegyszer, teljesen otthon éreztem magam.
  Kívánok minden vezetőnek, dolgozónak jó egészséget! Sok teltházas napot, kedves vendégekkel!

  Mielőbbi viszontlátás reményében!
  Szeretettel, Sugár Judit
 • Györgyné Horváth Kamilla
  2022. 10. 18. 14:47 (Kőszárhegy)
  Kedves Alexandra,

  Szeretném ezúton is megköszönni, hogy a családi pihenésünket Önöknél tölthettük! Fantasztikus pár nap volt abban a csodaszép környezetben, kimondottan pihentető volt! Csodálatos munkát végeznek a kollégáival, az éttermükben nagyon finom fogásokat ettünk, a szobánk patyolat tiszta és kényelmes volt! Szeretném a nyuszi simogatót is kiemelni, óriási ötlet, kiskamasz fiam órákat töltött ott el (remélem, a nyuszik nem sínylették meg
 • Papp Balázs
  2022. 08. 25. 22:59 (Zámoly)

  Tisztelt Gosztola Gyöngye Csapat!

  Köszönjük az elmúlt 4 napot! Felnőtt gyermekeinkkel töltöttük ezt az időt Önöknél, és még legalább ennyi kellett volna, hogy minden kinézett programot végig tudjunk vinni. Köszönet illeti Önöket a kedvességükért, a segítő készségükért. Mindennel meg voltunk elégedve, talán az idő lehetett volna kegyesebb hozzánk. Az első 2 nap zömmel esős volt, de ez lehetővé tette, hogy relaxáljunk a Lenti fürdőben és energia parkban.
  A második napon délben megkóstoltuk azokat a különleges fogásokat, melyek az étlapon szerepelnek. A reggeli és a vacsora igen magas színvonalát is sikerült túlszárnyalni, ezer köszönet a séf kitűnő munkájáért.
  A wellness szolgáltatásokat is köszönjük, mind a kinti, mind a benti medencék szuperek voltak.
  További sok sikert a jövőbeni munkájukhoz!
  Egy elégedett vendég!
 • Bozor Magdolna
  2022. 05. 30. 11:50 (Dunaújváros)
  Kedves Vendéglátóink! Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást amit az Önök hoteljében kaptunk. Többször voltunk már Önöknél és reméljük hogy hamarosan újra megyünk. Idén májusi szép időben voltunk, sokat kirándultunk a környéken, az Őrségben, átmentünk Ausztriába, Szlovéniába is.
  Nagyon elégedettek voltunk a személyzettel a hotel tisztaságával. Az étteremben a finom változatos ételekkel és a felszolgálókkal. A külső, belső wellness részleg is nagyon kellemes volt.
  Még egyszer nagyon köszönjük.
  Üdvözlettel Bozor Magdlna
 • Cseke Zoltán
  2022. 04. 20. 23:53 (Nagykanizsa)
  KEDVES GOSZTOLA GYÖNGYE CSAPATA ! TISZTELETÜNKET , HÁLÁNKAT ÉS KÖSZÖNETÜNKET FEJEZZÜK KI ÖNÖKNEK A SZORGALMUKÉRT, A KEDVESSÉGÜKÉRT ÉS A SZAKMAI TUDÁSUKÉRT: A HOTELBEN TÖLTÖTT ÜNNEPNAPOK MÉG ÜNNEPIBBÉ VÁLTAK A CSALÁDI LÉGKÖR ÁLTAL. BALOGH FERENCNEK ÉS CSALÁDJÁNAK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS TOVÁBBI SIKERES MUNKÁT KÍVÁNUNK! CSEKE ZOLTÁNNÉ ÉS CSEKE ZOLTÁN
 • Zseli Gáborné
  2021. 11. 21. 09:21 (Székesfehérvár)
  Tisztelt Gosztola Gyöngye csapat!
  Tegnap jöttünk haza az Önök szállodájából. Elégedettek voltunk a hellyel, szolgáltatásokkal, biztosan visszatérünk még az étterem kínálatából több fogást meg szeretnénk kóstolni! Szivesen csatlakoznánk a törzsvendég programhoz.
 • ZNET Telekom Zrt
  2021. 11. 20. 20:43 (Nagykanizsa)
  Cégünk több alkalommal is választotta már tréningjei helyszínéül a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelt. A környezet, a Hotel fekvése, a családias hangulat lehetővé teszi a maximális zavartalanságot, koncentrációt. A felmerült kéréseinket rugalmasan kezelték, mindig lett megoldás, kollégáink minden alkalommal elégedettek voltak a szolgáltatásokkal. Bátran ajánljuk a cégek számára (is)!
 • Rences Nikoletta
  2021. 06. 30. 18:22 (Székesfehérvár)
  Kedves Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel!
  Férjemmel együtt nagyon szépen köszönjük azt a 4 napot, amit Önöknél tölthettünk. Egy percig sem unatkoztunk és nem is jutott idő mindenre, amit meg szerettünk volna nézni vagy ki szerettünk volna próbálni (így majd még vissza kell mennünk több napra) :)
  Az ételek isteniek voltak, a Hotel munkatársai pedig nagyon kedvesek és segítőkészek. Nagyon szépen köszönünk mindenkinek mindent, nagyon kellemes élmény volt számunkra.
 • Kiss Éva
  2020. 09. 23. 11:24 (Balatonszárszó)
  Kedves Bernadett!
  Nagyon szépen köszönjük Önöknek a szép napokat amit a szállodában töltöttünk. Harmadszor élveztük az Önök vendégszeretetét és mindig örömmel gondolunk az itt töltött napokra. A személyzet mindig udvarias és kedves, a tisztaság elsőrangú.
  A vészhelyzet miatt az állandó fertőtlenítéssel odafigyelnek a vendégek egészségére. A Kemence fesztiválon nagyon finom ételeket kóstolhattunk. Remélem hogy jövőre ismét eljutunk Önökhöz és élvezzük a vendégszeretetet.
  Még egyszer nagyon köszönünk mindent.
  Üdvözlettel
  Éva és Sanyi
 • Ágos Istvánné
  2020. 08. 19. 09:19 (Miskolc)
  Kedves Vendéglátóink!
  Augusztus első hetében felejthetetlen hetet töltöttünk férjemmel hoteljükben. Csodálatos a környezet, fürdőzni, közben gyönyörködni a fenyvesben, felejthetetlen élmény! Köszönjük a kedves kiszolgálást, a finom ételeket!
  Külön köszönet, hogy mindent megtesznek a higiéniáért, vigyáznak ránk!
  További sikereket és jó egészséget kívánunk!
  Ágosné Krisztina
 • Mártél Sándor
  2020. 05. 17. 14:50 (Szigetújfalu)
  Kedves Vendéglátóink!Évekkel ezelőtt voltunk Önöknél.Akkoriban még a Horgásztó kiépülőben volt.De már akkor is nagyon jól éreztük magunkat.Csend,nyugalom/ a horgászizgalmakat leszámítva akkor egy kicsit "nyugtalan" voltam,hogy ki bírom-e fogni a szép pontyokat/ölelt körül bennünket.Ezt az élményt szeretnénk megismételni
 • Kiss Éva
  2019. 10. 16. 20:20 (Balatonszárszó)
  Kedves Bernadett és István!
  Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást amit az Önök hoteljében kaptunk. Másodszor voltunk Önöknél de hamarosan újra megyünk. Az a nyugalom és tiszta levegő teljes kikapcsolódást nyújt a hotelba pihenő embereknek.
  Nagyon elégedettek voltunk a személyzettel a tisztasággal.Az étteremben a finom változatos ételekkel és a felszolgálókkal.
  Még egyszer nagyon köszönjük.
  Üdvözlettel
  Éva Sándor

 • Marx Ágnes
  2019. 09. 05. 22:27 (Budapest)
  Augusztus elején voltunk Önöknél 6 napot a családommal. Nagyon köszönjük az összenyitható szobát, kellemes meglepetés volt számunkra. A szobák tágasak, tiszták voltak. Az étterem kiváló és hálásak vagyunk, hogy a kimaradt reggeli helyett kaphattunk hideg csomagot. A wellness részleg is nagyon kellemes.
  További sok sikert kívánunk!
 • Zoltánné Batki Bíborka
  2019. 08. 24. 17:17 (Budapest)
  Kedves Bernadett !
  Nagyon jól éreztük magunkat
  Gosztolán.Köszönjük a Gosztola Gyöngye
  munkatársainak a színvonalas és nagyon
  szívélyes vendéglátást, a kirándulásokat, a
  tartalmas idegenvezetéseket .
  Mindnyájuknak jó egészséget, és további
  sikeres működést kívánunk!
  Üdvözlettel: Zoltánné Bátki Bíborka
 • Bátki Zoltánné
  2019. 08. 21. 12:12 (b)
  Kedves Bernadett !
  Nagyon jól éreztük magunkat Gosztolán.Köszönjük a Gosztola Gyöngye munkatársainak a színvonalas és nagyon szívélyes vendéglátást, a kirándulásokat, a tartalmas idegenvezetéseket .
  Mindnyájuknak jó egészséget, és további sikeres működést kívánunk!
  Üdvözlettel: Zoltánné Bátki Bíborka
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:20:56
  Kedves Bátki Zoltánné, örülünk, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: Balogh Alexandra értékesítés