Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bíró Annamária
  2019. 01. 03. 13:07 (Érd)
  Kedves Bernadett , minden kolléga és
  családtag , akiknek köszönhetjük a
  szilveszteri 4 napos pihenésünket,
  szorakozásunkat és rendkivüli ellátásunkat az
  Ön gyönyörü, tiszta, családias wellnes
  hotelében. Nem véletlen, hogy 20 éve szeretik
  és visszatérnek a vendégeik. Gratulálunk és
  további sok sikert kivánunk !!Biro Annamária
  és Biro János
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:25:49
  Kedves Bíró Annamária, köszönöjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Köszönjük a jó kívánságokat-azon leszünk, hogy a következő 20 év is vendégeink megelégedésében legyen gazdag. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Molnár Istvánné
  2018. 12. 29. 23:01 (Budapest)
  Kedves BERNADETT!
  Köszönöm a szívélyes fogadtatást és a príma ellátást!
  Kívánom, hogy vállalkozásuk mindig meghozza a rengeteg befektetett munkával arányos elismerést és anyagi javakat!
  További munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánva maradok tisztelettel: Molnár Istvánné
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:26:46
  Kedves Molnár Istvánné, köszönöjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Köszönjük a jó kívánságokat-azon leszünk, hogy a következő évek is vendégeink megelégedésében legyenek gazdagok. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Vörös Anikó
  2018. 12. 19. 01:07 (Zalaegerszeg)
  Kedves Betti, nagyon köszönök/köszönünk mindent. Az ellátás kifogástalan, a személyzet udvarias, a vezetőség pedig példamutató. Nagyon jól éreztük magunkat.
  További sok vendéget és jó munkát kívánunk, Vörös Anikó
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:27:34
  Kedves Vörös Anikó, köszönjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Szeretettel várjuk Önöket ősszel!
 • Privarics István
  2018. 09. 27. 16:10 (Siófok)
  Kedves Gosztola Gyöngye!
  Február után ismét Gosztolán pihentünk. Minden tökéletes volt az érkezéstől a távozásig. Egyvalami volt csak kevés, az idő, mert jönni kellett haza. A személyzet leste minden kívánságunkat, csend volt és nyugalom, az ételek fenségesek. Külön köszönet Bernadettnek a sok kedvességért.
  Mindent köszönünk: Privaricsék
 • Kesztyű Tiborné
  2018. 09. 11. 21:58 (Kozármisleny)
  Sajnos nem voltunk a szàllodájukba de lentibe voltunk és kocsival bejártuk a környéket nagyon tetszett most megyünk Lentibe és elmegyünk Gosztolára is
 • Tímár Béla
  2018. 06. 11. 07:32 (Budapest)
  Kedves Vendéglátók!

  A Szépművészeti Galéria és a Magyar Nemzeti Galéria szervezésében az Őrvidéken és a Muravidéken tett körutunk során vehettük igénybe az Önök szállodáját. A nap végére kifáradva tértünk vissza a szállodába, de a fáradságunk azonnal tovaszállt. A mindig mosolygós személyzet, a nyugalmat árasztó környezet, a finom falatok egycsapásra felderítettek mindenkit. Külön köszönet illeti Önöket a különleges borkóstolós estért. Reménykedek, hogy a közeljövőben a családommal is visszatérhetek erre a szép helyre. Sok sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz. Köszönettel és tisztelettel Tímár Béla.
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2019-08-24 17:29:00
  Kedves Tímár Béla, köszönjük, hogy pihenésük helysznéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és szép emlékekkel, élményekkel gazdagodtak. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Magyarné Boácz Anna
  2018. 05. 11. 11:43 (Siófok)
  Kedves Gosztola Gyöngye!

  Családi pihenés céljából választottuk az Önök szállodáját.
  Nagyon megfogott minket a szép és nyugodt környezet. Szállodájuk hangulata, tisztasága és személyzetük kedvessége külön dicséretet érdemel. Az ételek finomak voltak, menükínálatuk változatos és bőséges.
  Tetszettek színes programjaik, csodásan éreztük magunkat!
  A hely visszacsalogatja az embert, ezért is szerveztem ide munkahelyem csoportos kirándulását.
  A résztvevők mind kiválóan érezték magukat!
  Köszönjük!

  Szeretettel: Magyarné Boácz Anna (Siófok)
 • Pekár Jánosné
  2018. 04. 20. 16:31 (Lábatlan)
  Kedves Vendéglátók!Ha valaki békére,csendre,jó levegőre vágyik,már ezért is érdemes eljönni Önökhöz.De ezen felül az ott dolgozók kedvessége,segítőkészsége,odafigyelése,szívet melengető mai világunkban.Külön szeretném kiemelni a recepciós hölgyet Juditot,akin tényleg látszik,hogy szereti a munkáját és a vendégeket.Csak így tovább Judit,remélem még találkozunk.A szobánk nagyon jó volt,az ellátás szuper, remek ételekkel,ízekkel.A wellness nekünk megfelelt,lehet másnak kicsi, szerintem jó.Ajánlani fogom ismerőseimnek,és ha a sors engedi még mi is vissza megyünk!Üdv.Pekárék!
 • Privarics István
  2018. 02. 17. 16:12 (Siófok)
  Kedves Vendéglátók !
  Kellemes 5 napot töltöttünk önöknél, a szállás, az ellátás , és az ott dolgozók hozzáállása és kedvessége tökéletes volt.Ennek eredményeként szeptemberben is mindenképp visszatérünk.Mindent köszönünk .
  Üdvözlettel:Privaricsék.
 • Oszkár
  2017. 11. 15. 00:33 (Budapest)
  Kedves Balogh Család! :-)))
  Kedves Alexandra, Bernadett és István a "Csapat"!
  Nagyon szépen köszönjük ezt a remekül szervezett hétvégét.
  Nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon köszönjük a sok kedvességet, figyelmességet (és finomságokat), amit kaptunk, végre három tökéletesen pihentető napon elfeledve a sok hétköznapi feszültséget és taposómalmot....
  Sok sikert további munkájukhoz, és reméljük, lesz még helyünk a Gosztola Gyöngyében rövidesen ismét! :-))))
  Üdvözlettel:
  Judit és Oszkár
 • Sulyok Győző
  2017. 11. 12. 17:22 (Dunakeszi)
  Kedves Vendéglátók!
  Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk ott ( eső ellenére ). Nagyon finomak voltak és bőségesek voltak az ételek ! Nagyon kulturált és barátságos munkatársaik vannak. A kezdeti nehézség ( banki félre értés ) ellenére nagyon gyors és kedvező megoldást találtak! Nagyon jól képzett-kedves munkatársaik vannak !! Biztos, hogy még egyszer visszatérünk ide!!
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2017-11-14 19:04:06
  Kedves Sulyok Győző Úr, köszönjük az elismerő szavakat. Nagyon örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat és kellemes emlékekkel tértek haza. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: Gosztola Gyöngye Spa
 • Nagy Zoltánné
  2017. 10. 01. 17:48 (Tiszavasvári)
  Kedves Vendéglátók!
  Ebben a pár napban amit itt töltöttem, remekül éreztem magam. A táj gyönyörű, a kiszolgálás kedves, a szálloda minden igényt kielégít. Bátran fogom ajánlani ismerőseimnek. Köszönettel, a messzi távolból érkező,
  Nagy Zoltánné (Tiszavasvári)
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2017-10-08 18:42:36
  Kedves Nagy Zoltánné, örömünkre szolgál, hogy kellemes érezték magukat nálunk. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is! Gosztola Gyöngye Spa
 • Szilágyi László és felesége, Zsuzsa
  2017. 10. 01. 17:46 (Gosztola)
  Köszönjük a 20. házassági évfordulónk alkalmából eltöltött egy hetet! Nagyon szép a környék.

  Szilágyi László és felesége, Zsuzsa
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2017-10-08 18:43:32
  Kedves Szilágyi László és kedves Felesége, örömünkre szolgál, hogy ehhez a kivételes alkalomhoz szállodánkat választották, így mi is részesei lehettünk az Önök ünnepének. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is! Gosztola Gyöngye Spa
 • Mócher László és Lászlóné
  2017. 09. 30. 23:52 (Gosztola)
  2015 ben voltunk önöknél az Októberi kemence fesztiválon és nagyon jól éreztük magunkat.
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2017-10-08 18:45:53
  Kedves Mócher László és kedves Felesége, örömünkre szolgál, hogy kellemes emlékeket őriznek rólunk. Idén is nagy sikere volt a rendezvénynek, melyet jövőre is tervezünk megtartani. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is! Gosztola Gyöngye Spa
 • Lukáts Miklós
  2017. 09. 25. 12:41 (x)
  Kedves Horváth-Balogh Bernadett!
  Az elmúlt hétvégét töltöttük Önöknél. Köszönjük Önöknek és munkatársaiknak a kellemes napokat. A gyönyörű környezet mellett, maximálisan meg voltunk elégedve a bőséges és választékos ellátással, a kényelemmel, és figyelmességükkel, valamint a változatos programokkal. A szabadidő eltöltésére is sok lehetőségünk volt. Tervezzük, hogy máskor is vendégeik leszünk.
  Üdvözlettel:
  Lukáts Miklós és felesége
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2017-10-23 11:44:19
  Kedves Lukáts Miklós Úr, köszönjük, hogy hotelünket választotta pihenése helyszínéül. Örülünk, hogy kellemesen érezték magukat és jó élményekkel tértek haza. Szeretettel várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel: Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel csapata