Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Fenyves Eszter
  2012. 09. 24. 20:56 (Nagykanizsa)
  Kedves Betti, Balogh család!
  2012. augusztusában életünk legszebb napját töltöttük a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben! Kitűnően megszervezett esküvő volt, gyönyörű, nyugodt környezetben! Pont ilyenről álmodtunk! A vacsora bőséges és finom, külön dicséret a szakácsnak! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész! Másnap pedig kihasználtuk a wellness-részleg örömeit!
  Maximálisan meg voltunk elégedve, örülünk, hogy Benneteket választottunk!
  Eszter és Tamás
 • Végh Balázs
  2012. 08. 13. 17:14 (Székesfehérvár)
  Remekül éreztük magunkat, finomakat ettünk Önöknél, a jövőben nagyon szeretnénk ismét visszalátogatni ebbe a fantasztikus családias, barátságos hotelbe.Nagyon rossz volt hazajönni a szürke hétköznapokba, és a szmogos városba.Gratulálunk a munkájukhoz, csak így tovább, és minden ismerősünknek melegen ajánljuk ezt a remek helyet!
 • Lőcziné Weinhoffer Krisztina
  2012. 08. 13. 13:25 (Budapest)
  Kedves vendéglátóink,
  nagyon szépen köszönünk mindent. Maximálisan tökéletes volt minden. Étel, kiszolgálás fantasztikus, a környezet maga a paradicsom! Tisztelettel: Lőczi József és Lőcziné W. Krisztina
 • Tarné Varga Krisztina
  2012. 08. 13. 13:21 (Budapest)
  Köszönjük szépen ezt a pár kellemes napot. Finomakat ettünk, jót lubickoltunk. Az ágyak kényelmesek és a levegő is csodás.
  Tar Család
 • Bóka Ferenc
  2012. 08. 13. 13:19 (Budapest)
  Kedves Vendéglátóink,
  nagyon jól éreztük itt magunkat a mindössze 3 nap alatt. Köszönjük a kellemes, udvarias vendéglátást! Bóka család
 • Tál Gina
  2012. 08. 13. 13:13 (Márkó)
  Kedves Balogh Család, a nagy hőség ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Felejthetetlen 5 napot töltöttünk Gosztolán! Köszönünk mindent. Jó egészséget és sok vendéget kívánunk! Tál Gina & Fuchs Norbert
 • Lovászi Imréné Gyöngyi
  2012. 08. 13. 13:10 (Szeged)
  Kedves Vendéglátóink! Eljöttünk Szegedről, hogy pihenjünk néhány napot.Ez sikerült, nagyon jól éreztünk magunkat! Köszönet a szálloda össze dolgozójának! Köszönet a szakácsoknak a finomabbnál finomabb ételekért! Köszönet a takarítóknak a tisztaságért és a rendért! További sok sikert kívánunk a szálloda összes dolgozójának, maradjanak mindig ilyen kedvesek és segítőkészek! Köszönettel: Lovászi család Szegedről
 • Turóczi Ferenc
  2012. 08. 13. 13:00 (Felsőzsolca)
  Kedves vendéglátóink! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a figyelmes vendéglátást!
  Turóczi Zsuzsa és Feri
 • Csordás János
  2012. 08. 13. 12:58 (Ács)
  Kedves vendéglátóink! Köszönjük szépen ezt a feledhetetlen 1hetet, amit Önöknél tölthettünk. Mindig emlékezetes marad számunkra! Csordás János és Családjs
 • Csuti Anna
  2012. 08. 13. 12:55 (Budapest)
  Kedves Vendéglátóink,
  nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánljuk a helyet.Köszönünk mindent! Csuti Anna és Kiss Árpád
 • Fábián Gábor
  2012. 07. 10. 12:25 (Budapest)
  Szívesen emlékezünk az európai szintú szállodára, ahol a vendéglátók igényesen, fegyelmezetten, az odalátogatóra maximálisan figyelve, szeretettel mintegy családtagnak biztosítják a pihenést. A kiváló konyha mellett nagyszerű uszoda és szaunák segítik a tokéletes lazulást. Kívánunk a Balogh családnak és Csapatuknak jó egészséget és sok erőt , hogy eredményesen tudják tovább vinni vállalkozásukat!
 • Galcsik György
  2012. 07. 10. 11:52 (Göd)
  Szívesen emlékezünk az európai szintú szállodára, ahol a vendéglátók igényesen, fegyelmezetten, az odalátogatóra maximálisan figyelve, szeretettel mintegy családtagnak biztosítják a pihenést. A kiváló konyha mellett nagyszerű uszoda és szaunák segítik a tokéletes lazulást. Kívánunk a Balogh családnak és Csapatuknak jó egészséget és sok erőt , hogy eredményesen tudják tovább vinni 'vállalkozásukat'!
 • Magyar József és Marika
  2012. 06. 30. 18:46 (Esztergom)
  Szívből gratulálunk pihenésünket maximálisan biztosító kényelmes szállodához. Külön köszönet a barátságos és kedves fogadtatáshoz és kiszolgáláshoz. A táj-levegő-kényelem és a kitűnő konyha igazi ízeket biztosított, mely otthoni érzelmeket váltott ki bennünk. Vendégként érkeztünk, kicsit családtagként távozunk. Kívánunk nagyon hosszú boldog életet és a Kedves Balogh családnak nagyon jó egészséget Esztergomból!
 • Hrúz Szabolcs és CSaládja
  2012. 06. 14. 21:04 (Salgótarján)
  Köszönjük a kedves fogadtatást, a szép élményeket, a kényelmes szobát, a csöndet és nyugalmat. Nagyon jól éreztük magunkat, üdítő látvány volt a táj és nagyon kedvesek az emberek. A szálloda dolgozói kiváló munkát végeznek, a konyha kiemelkedően jó, az ételek finomak és ízletesek. Örök emlék marad nekünk, azt hiszem még a legkisebb családtagunknak is aki 21 hónaposan látta ezt a gyönyörű helyet. Üdvözlet és további jó munkát kívánunk, köszönünk mindent: HRúz Szabolcs, Valcsi, Soma és Benőke :) :) :)
 • Balázs Edit
  2012. 05. 19. 09:54 (Budapest)
  Nagyon vártuk már ezt a pár napot! Sajnos nekünk csalódás volt, az utcán hangos építkezés, a szaunára várni kellett, a medence hideg, a jakuzzi hangos, köntöst nem kaptunk (azt mondták a kuponosoknak nem jár! miért? másodrangúak vagyunk?) a szoba kicsi, a fürdőszoba pici!
  A környezet valóban szép és az éttermi kiszolgálás is nagggyon jó volt, nem beszélve az ételekről!
  Pesti négyes