Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Vasziszta László
  2012. 12. 31. 14:36 (Budapest)
  Kedves Bernadett!
  Még egyszer szeretném megköszönni azt a pár napot amit a két ünnep között Önöknél töltöttünk, nagyon jól éreztük magunkat . Külön köszönet az új szárnyban történő elhelyezésért .
  Boldog új évet kívánok Önnek , családjának és a szálloda minden dolgozójának.
  Tisztelettel: Vasziszta László
 • Lovászi Imréné
  2012. 12. 10. 10:27 (Szeged)
  Kedves Betti!
  Eltöltöttünk egy hetet a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben- pazar és szeretetteljes környezetben, ahol mindenki a vendég kedvét kereste - Köszönjük!!!
  Üzenem mindenkinek, aki nyugodt, szép környezetben, szeretne pihenni az Gosztolára menjen! Szeretettel fogadják a vendégeket. A reggeli a vacsora kiadós kitűnő- a szakács minősítése KITŰNŐ ! A szobák tiszták kellemesek. Amennyiben lehetőségem lesz rá ismét menni fogok a családommal.
  Üdvözlettel: Lovászi Imréné Szeged
 • Reichardt Balázs
  2012. 11. 14. 16:59 (Székesfehérvár)
  Nagyon szép napokat töltöttünk Önöknél, 2 éves kislányunk mindent, de főképpen élvezte Filip kutya kíséretét, jelenlétét, amit most is emleget - menjünk vissza Filiphez. 3 hónapos kislányunk hatalmasakat aludt minden nap. Kellemes a csend, a nyugalom a szolgáltatások. Minden étkezés kiváló volt, dicséret a szakácsnak. Mindenképpen tervezzük a visszamenetelt is.
  Sok sikert kívánunk további munkájukhoz.
 • Sz. Emőke
  2012. 10. 28. 19:58 (Zalaegerszeg)
  Igazán, a szó teljes értelmében pihentünk Önöknél, amiért szívbéli hála! Önök olyan emberek, akik megváltoztathatják az országunkban való "jól érzem magam" szlogent. Jó egészséget kívánunk a további munkájukhoz! A masszőr kolléganőnek külön köszönet a kiváló munkájáért. Sz. Emőke
 • Tardy János és Teca
  2012. 10. 28. 19:55 (Győr)
  Hol szerezték a nagyszerű szakácsot? Önöké a menyország egy kis sarka! Imádkozni fogunk, hogy még visszajöhessünk! Tardy János és Teca, 2012.okt 19
 • Könye Béláné
  2012. 10. 16. 11:18 (Zalaegerszeg)
  2012. október elején 3 csodás napot töltöttünk el az Önök szállodájában. Meglepetés volt, hogy a szobánkat virágszirmokkal díszítették fel.
  Köszönjük szépen!
 • Pápainé Molnár Anikó
  2012. 10. 07. 20:10 (Martfű)
  Kedves Bernadett, Kati néni és a család többi tagja!
  Megint nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a figyelmes és szíves vendéglátást, a nagyon finom vacsorákat és a VIP kirándulást Bledbe. Kicsit önző módon most így utólag mondhatjuk, hogy örültünk, hogy csak mi mentünk. De! Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ha újból ilyen lehetőség adódik, használja ki, mert szerintünk ez a Szlovén környék még szebb, mint a Plitvicei!
  Köszönjük az út során a türelmet a gyerekekhez, a szállodában a "szervezett programmal" felérő "kutyásfoglalkozást" is.
  És hogy miért jó ide visszajönni? Mert a fentieken túl az apróságokra is figyelnek (mint tudjuk, minden ezekből tevődik össze, és ezen sok minden múlik): illatok, üzenetek, idézetek..
  További jó munkát és sok vendégek kívánunk: Pápai család
 • Fenyves Eszter
  2012. 09. 24. 20:56 (Nagykanizsa)
  Kedves Betti, Balogh család!
  2012. augusztusában életünk legszebb napját töltöttük a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben! Kitűnően megszervezett esküvő volt, gyönyörű, nyugodt környezetben! Pont ilyenről álmodtunk! A vacsora bőséges és finom, külön dicséret a szakácsnak! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész! Másnap pedig kihasználtuk a wellness-részleg örömeit!
  Maximálisan meg voltunk elégedve, örülünk, hogy Benneteket választottunk!
  Eszter és Tamás
 • Végh Balázs
  2012. 08. 13. 17:14 (Székesfehérvár)
  Remekül éreztük magunkat, finomakat ettünk Önöknél, a jövőben nagyon szeretnénk ismét visszalátogatni ebbe a fantasztikus családias, barátságos hotelbe.Nagyon rossz volt hazajönni a szürke hétköznapokba, és a szmogos városba.Gratulálunk a munkájukhoz, csak így tovább, és minden ismerősünknek melegen ajánljuk ezt a remek helyet!
 • Lőcziné Weinhoffer Krisztina
  2012. 08. 13. 13:25 (Budapest)
  Kedves vendéglátóink,
  nagyon szépen köszönünk mindent. Maximálisan tökéletes volt minden. Étel, kiszolgálás fantasztikus, a környezet maga a paradicsom! Tisztelettel: Lőczi József és Lőcziné W. Krisztina
 • Tarné Varga Krisztina
  2012. 08. 13. 13:21 (Budapest)
  Köszönjük szépen ezt a pár kellemes napot. Finomakat ettünk, jót lubickoltunk. Az ágyak kényelmesek és a levegő is csodás.
  Tar Család
 • Bóka Ferenc
  2012. 08. 13. 13:19 (Budapest)
  Kedves Vendéglátóink,
  nagyon jól éreztük itt magunkat a mindössze 3 nap alatt. Köszönjük a kellemes, udvarias vendéglátást! Bóka család
 • Tál Gina
  2012. 08. 13. 13:13 (Márkó)
  Kedves Balogh Család, a nagy hőség ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Felejthetetlen 5 napot töltöttünk Gosztolán! Köszönünk mindent. Jó egészséget és sok vendéget kívánunk! Tál Gina & Fuchs Norbert
 • Lovászi Imréné Gyöngyi
  2012. 08. 13. 13:10 (Szeged)
  Kedves Vendéglátóink! Eljöttünk Szegedről, hogy pihenjünk néhány napot.Ez sikerült, nagyon jól éreztünk magunkat! Köszönet a szálloda össze dolgozójának! Köszönet a szakácsoknak a finomabbnál finomabb ételekért! Köszönet a takarítóknak a tisztaságért és a rendért! További sok sikert kívánunk a szálloda összes dolgozójának, maradjanak mindig ilyen kedvesek és segítőkészek! Köszönettel: Lovászi család Szegedről
 • Turóczi Ferenc
  2012. 08. 13. 13:00 (Felsőzsolca)
  Kedves vendéglátóink! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a figyelmes vendéglátást!
  Turóczi Zsuzsa és Feri