Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Stefán Ferenc
  2013. 11. 05. 18:39 (Balatonszentgyörgy)
  Pihentető három nap,gyönyörű környékkel,kitűnő konyhával,kiszolgálással.A wellness pazar.Egyetlen hiány,a Logón,a negyedik csillag.Természetesen még érkezésünk lesz.Üdvözlettel Stefán Ferenc és Stefánné Kati.
 • Somodi Gyöngyi
  2013. 06. 14. 17:37 (Budapest)
  Köszönjük ezt a 4 napot, amit ott tölthettünk,kedvességükkel, figyelmességükkel felejthetetlenné varázsolták a pihenésünket.A szakácsnak külön dicséret a reggeli és a vacsora kitűnően finom volt.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek .
 • Sárdiné Varga Anikó
  2013. 04. 25. 11:41 (Kozármisleny)
  Kedves Vendéglátók!

  Az előző bejegyzéseket olvasva, maximálisan egyetértek azokkal, akik a szakácsot dícsérték, mert valóban nagyon finomakat főz-süt. A medencében viszont kevesen fürödtek, valószínűleg azért, mert elég hideg volt a víz.
  A legnagyobb problémát nekünk a nagyon kényelmetlen ágy jelentette, mert így egyáltalán nem tudtuk kipihenni magunkat. A régebbi szárnyban nincs légkondícionáló készülék, így nyáron biztosan nagyon meleg van a szobákban.
  Az alkalmazottak kedvesek és udvariasak voltak, a táj szép.

  Sárdiék
 • Turáni Tivadar
  2013. 04. 10. 17:34 (Kaposvár)
  Kedves vendéglátók!
  Köszönjük ezt a 3 napot, amit ott tölthettünk, írtam egy rövid blogot az ottartózkodásunkról, ha gondolják, használják fel.
  http://www.kaposvarikosar.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1096&Itemid=65
  Ha tehetjük, visszatérünk hamarosan !
  Turáni család
 • Vas család
  2013. 01. 06. 15:22 (Budapest)
  Kedves Betti, István és Balogh család!
  Köszönjük, hogy kedvességükkel, figyelmességükkel ismételten felejthetetlenné varázsolták a pihenésünket.
  Ezúton kívánunk sikerekben, vendégekben gazdag Boldog Új Évet!
  Üdvözlettel:Árpi, Edit,Dia
 • Vasziszta László
  2012. 12. 31. 14:36 (Budapest)
  Kedves Bernadett!
  Még egyszer szeretném megköszönni azt a pár napot amit a két ünnep között Önöknél töltöttünk, nagyon jól éreztük magunkat . Külön köszönet az új szárnyban történő elhelyezésért .
  Boldog új évet kívánok Önnek , családjának és a szálloda minden dolgozójának.
  Tisztelettel: Vasziszta László
 • Lovászi Imréné
  2012. 12. 10. 10:27 (Szeged)
  Kedves Betti!
  Eltöltöttünk egy hetet a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben- pazar és szeretetteljes környezetben, ahol mindenki a vendég kedvét kereste - Köszönjük!!!
  Üzenem mindenkinek, aki nyugodt, szép környezetben, szeretne pihenni az Gosztolára menjen! Szeretettel fogadják a vendégeket. A reggeli a vacsora kiadós kitűnő- a szakács minősítése KITŰNŐ ! A szobák tiszták kellemesek. Amennyiben lehetőségem lesz rá ismét menni fogok a családommal.
  Üdvözlettel: Lovászi Imréné Szeged
 • Reichardt Balázs
  2012. 11. 14. 16:59 (Székesfehérvár)
  Nagyon szép napokat töltöttünk Önöknél, 2 éves kislányunk mindent, de főképpen élvezte Filip kutya kíséretét, jelenlétét, amit most is emleget - menjünk vissza Filiphez. 3 hónapos kislányunk hatalmasakat aludt minden nap. Kellemes a csend, a nyugalom a szolgáltatások. Minden étkezés kiváló volt, dicséret a szakácsnak. Mindenképpen tervezzük a visszamenetelt is.
  Sok sikert kívánunk további munkájukhoz.
 • Sz. Emőke
  2012. 10. 28. 19:58 (Zalaegerszeg)
  Igazán, a szó teljes értelmében pihentünk Önöknél, amiért szívbéli hála! Önök olyan emberek, akik megváltoztathatják az országunkban való "jól érzem magam" szlogent. Jó egészséget kívánunk a további munkájukhoz! A masszőr kolléganőnek külön köszönet a kiváló munkájáért. Sz. Emőke
 • Tardy János és Teca
  2012. 10. 28. 19:55 (Győr)
  Hol szerezték a nagyszerű szakácsot? Önöké a menyország egy kis sarka! Imádkozni fogunk, hogy még visszajöhessünk! Tardy János és Teca, 2012.okt 19
 • Könye Béláné
  2012. 10. 16. 11:18 (Zalaegerszeg)
  2012. október elején 3 csodás napot töltöttünk el az Önök szállodájában. Meglepetés volt, hogy a szobánkat virágszirmokkal díszítették fel.
  Köszönjük szépen!
 • Pápainé Molnár Anikó
  2012. 10. 07. 20:10 (Martfű)
  Kedves Bernadett, Kati néni és a család többi tagja!
  Megint nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a figyelmes és szíves vendéglátást, a nagyon finom vacsorákat és a VIP kirándulást Bledbe. Kicsit önző módon most így utólag mondhatjuk, hogy örültünk, hogy csak mi mentünk. De! Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ha újból ilyen lehetőség adódik, használja ki, mert szerintünk ez a Szlovén környék még szebb, mint a Plitvicei!
  Köszönjük az út során a türelmet a gyerekekhez, a szállodában a "szervezett programmal" felérő "kutyásfoglalkozást" is.
  És hogy miért jó ide visszajönni? Mert a fentieken túl az apróságokra is figyelnek (mint tudjuk, minden ezekből tevődik össze, és ezen sok minden múlik): illatok, üzenetek, idézetek..
  További jó munkát és sok vendégek kívánunk: Pápai család
 • Fenyves Eszter
  2012. 09. 24. 20:56 (Nagykanizsa)
  Kedves Betti, Balogh család!
  2012. augusztusában életünk legszebb napját töltöttük a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben! Kitűnően megszervezett esküvő volt, gyönyörű, nyugodt környezetben! Pont ilyenről álmodtunk! A vacsora bőséges és finom, külön dicséret a szakácsnak! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész! Másnap pedig kihasználtuk a wellness-részleg örömeit!
  Maximálisan meg voltunk elégedve, örülünk, hogy Benneteket választottunk!
  Eszter és Tamás
 • Végh Balázs
  2012. 08. 13. 17:14 (Székesfehérvár)
  Remekül éreztük magunkat, finomakat ettünk Önöknél, a jövőben nagyon szeretnénk ismét visszalátogatni ebbe a fantasztikus családias, barátságos hotelbe.Nagyon rossz volt hazajönni a szürke hétköznapokba, és a szmogos városba.Gratulálunk a munkájukhoz, csak így tovább, és minden ismerősünknek melegen ajánljuk ezt a remek helyet!
 • Lőcziné Weinhoffer Krisztina
  2012. 08. 13. 13:25 (Budapest)
  Kedves vendéglátóink,
  nagyon szépen köszönünk mindent. Maximálisan tökéletes volt minden. Étel, kiszolgálás fantasztikus, a környezet maga a paradicsom! Tisztelettel: Lőczi József és Lőcziné W. Krisztina