Aktív pihenés

Gosztola csodálatos erdei környezetben található a zalai dombok között, a megye egyik legmagasabb pontján. A vidék kiváló lehetőségeket kínál az aktívan pihenni vágyók részére a közeli Őrség, Hetés és Szlovénia területén.


Kerékpározás

A környéken több mint 100 km hosszú kiépített kerékpárút illetve számos alsórendű út található a bájos apró falvak között. Remek kerékpáros kirándulásokat tehetünk a szállodából indulva rövidebb és hosszabb távon is. Erdei környezetben, tömegmentes területeken is bringázhatunk, de akár nyakunkba vehetjük  a környéket kétkeréken és megcsodálhatjuk a helyi nevezetességeket és betérhetünk kézműves portákra is. Túratérkép a recepción kérhető.

Túrázás

A szállodánkat körülölelő fenyő és lombos erdők, a dimbes dombos táj ideális választás a túrázás szerelemeseinek. Hosszú kilométereken keresztül barangolhatunk a kitáblázott erdei és hegyi utakon. Útközben felbukkan egy kis hegyi forrás, erdei pihenők, tóparti sétány, vagy akár pincesor is. Túratérkép a recepción kérhető.

Nordic walking

A közeli erdők és horgásztó környéke remek terep a nordic walking kedvelőinek. A Nordic walking egyesíti a gyaloglás vagy futás és a sífutás előnyeit. Fontos különbség a sétához képest a botok használata, amelyek révén hosszabbakat lépünk, úgy, hogy a kezek és a lábak természetes, a járáshoz elengedhetetlen ellentétes mozgása megmarad. A botok használata dinamikát, ritmust ad a gyaloglásnak, igy  kímélő módon fejleszthető az állóképesség, az izomerő, a mozgáskoordináció. Botok a recepción bérelhetőek.

Futás, gyaloglás

Az oxigéndús friss levegőn, kiváló erdei terepen hódolhat szenvedélyének. Vendégeink által kedvelt és jól bevált különböző távolságú útvonalakat ajánlunk Önnek a recepción.

Tenisz, teke, lovaglás

Lentiben tekepálya illetve szezonálisan nyitva tartó teniszpálya található. Lovaglásra  a közeli Tormaföldön van lehetőség. Bővebb információ a recepción kérhető.

Horgászat

Privát horgásztavunk 10 km-re található  a szállodától, mely kizárólag a hotel vendégei részére érhető el napi jegy ellenében. Állami engedély nem szükséges. Nappali horgászatra van lehetőség.

Vadászat

Zala megye vadban bővelkedő erdeiben többek között szarvas, őz és vaddisznó is található. Egyéni és csoportos vadászat megszervezésében szívesen segítünk Vendégeink részére a helyi vadásztársaságoknál.