Szolgáltatásaink A-Z

Nyitvatartásaink

 • Recepció: 8.00-21.00
 • Recepciós ügyelet: (kérem, csengessen) 21.00-8.00
 • Recepció nyitva tartásán kívül hívható sürgős esetben: +36 30 214 4641 és +36 30 217 1956
 • Biliárd: 9.00-21.00
 • A’la carte étterem: 12.00-22.00 (téli időszakban 20 óráig)
 • A’la carte konyha: 12.00-15.00 és 17.00-20 óra között
 • Reggeli: 8.00-10.00
 • Félpanziós vacsora: 18.00-20.00
 • Wellness részleg: 8.00-21.00

Szolgáltatásaink A-Z-ig

Szállodánkban szakképzett animátor áll rendelkezésre egyéni és csoportos programokhoz. Kérjük igényét jelezze a recepción.

Ágyneműcserére minimum 6 éjszakás tartózkodás esetén egy alkalommal kerül sor.

Kérjük, jelezze igényét az étteremben.

Elfogadott bank- és hitelkártyák: Mastercard, Visa, Maestro, illetve SZÉP-kártyákkal (MKB, K&H, OTP - szálláshely, vendéglátás, szabadidő alszámláról is) egyenlítheti ki számláját.

A szálloda társalgójában található, 2 db 50 Ft-os érmével működik és 9.00 és 21.00 óra között használható.

Biztonsága érdekében, a szoba elfoglalásakor tekintse meg az ajtón lévő menekülési útvonalat. Füst, vagy tűz észlelésekor értesítse a recepciót vagy a +36 30 214 4641 szállodai ügyelet telefonszámot. Tűzriadó esetén azonnal hagyja el a menekülési útvonalon az épületet. Részletes tájékoztatás a „Tűzvédelmi Szabály” című fejezetben.

A recepció bejárata mellett található. Cipőtisztító kefét, cipőboxot kérje a recepción.

Korai érkezés vagy kései távozás esetén csomagmegőrzés a recepción díjmentesen igénybe vehető (korlátozott számban). Kérjük forduljon recepciós munkatársunkhoz. Csomagszállítás igényét kérjük jelezze a recepción.

Szállodánk szobái, közösségi területei nemdohányzó helyiségek. Kijelölt dohányzóhelyek: recepció előtti terasz, étterem lépcső bejárat, konferencia terem bejárat, kerékpártároló bejárata.

Esernyőt szükség esetén recepciós kollégáinktól kérhetnek.

A recepción található. Kérje recepciós kollégánk segítségét.

Igényét kérjük jelezze a recepción.

Standard és superior szobáinkban számkombinációval nyitható széf található, melyek mellett részletes használati útmutatót talál. Ezen kívül a recepción lehetőség van központi széfben is elhelyezni értékeit. Értéktárgyakért, értékpapírokért és készpénzért a Szolgáltató csak akkor felelős, ha a dolgot megőrzésre kifejezetten átvette, vagy a megőrzésre átvételt kifejezetten megtagadta, vagy a kár olyan okból következett be, amelyért az általános szabályok szerint felelősséggel tartozik. Ebben az esetben a bizonyítás a Vendéget terheli.

Éttermünkben régiónk ízeit is megkóstolhatják, melyekhez alapanyagaink egy részét helyi termelőktől szerezzük be. Ételallergiáját, esetleges intoleranciáját kérjük jelezze a recepción és pincér kollégáinknál.

 • Reggeli 8.00 – 10.00
 • A’la carte étkezés 12.00 – 15.00 és 18.00-20.00
 • Félpanziós vacsora 18.00 – 20.00
Tovább az étteremhez

Fénymásolás, nyomtatás a recepción kérhető, térítés ellenében. Email küldés a recepción kérhető, térítésmentes.

Felnőtt Vendégeink számára a szállodai szobába kerül bekészítésre érkezéskor L-XL méretben.  Az itt- tartózkodás alatt a szálloda a köntöst nem cseréli. A Vendég kérésére csak külön díj ellenében (alkalmanként és darabonként 1500 Ft) cseréli ki a szálloda a köntöst.

Térítésmentesen, előzetes egyeztetéssel lehetséges. Kérem, forduljon recepciós munkatársunkhoz.

Szállodánk a gyerekekre is gondolt, ezért számukra rendelkezésre áll: kiságy, etetőszék, valamint a tisztálkodáshoz: babakád, bili, fellépő. A szobai eszközöket foglalásnál kérjük jelezze előre. Gyerekprogramokról, kirándulási lehetőségekről érdeklődjön a recepción.

Szállodánk szívesen látja Vendégeink házi kedvencét: előzetes írásbeli egyeztetés és külön térítés ellenében standard, padlós szobáinkban. Az állatok tulajdonosai háziállatukat nem hagyhatják felügyelet nélkül a szálloda területén illetve a szobában. A szoba takarítását csak abban az esetben áll módunkban elvégezni, amikor az állat nem tartózkodik a szobában. Kérjük a „Kutya van a szobában” tábla használatát. A háziállat tulajdonosa az állat által okozott kárért teljes és anyagi felelősséggel tartozik a szálloda felé. Egy szobában maximum 2 háziállat tartózkodhat. A szálloda 45 kg súly feletti háziállatot nem fogad. A szállodában egyidejűleg 3 háziállat tartózkodhat. Háziállat az étteremben és a wellness részlegben nem tartózkodhat. Az ürüléket az udvaron a gazdának kötelezőösszegyűjteni.

Fürdőszobáink hajszárítóval felszereltek.

Napilapok és hetilapok, könyvek a társalgóban illetve a recepciónál találhatók.

A horgászat szerelmeseinek két lehetőség kínálkozik a közelben: a lendvadedesi tónál (1 km-re) állami engedéllyel, illetve a szálloda szabadidőközpontjában (10 km-re) (a szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük,min. 24 órával előbb egyeztessen időpontot a recepción).

Katolikus istentiszteletek időpontjáról és pontos helyéről (Rédics, Lenti) a recepción illetve az étterem bejárata melletti faliújságon található bővebb információ.

A szálloda közös helyiségeiben wi-fi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes. A wi-fi csatlakozáshoz jelszó nem szükséges. A szálloda minden területén javasolt az ott legerősebb wifi hálózatot kiválasztani. A wifi jel erősségét a szálloda az erdei – hegyi elhelyezkedéséből adódóan garantálni nem tudja. A wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért a szálloda nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

A környéken található kulturális programokkal illetve jegyvásárlással kapcsolatban igény esetén a recepció

Felnőtt és gyerek kerékpárok kölcsönözhetőek felár ellenében. Kérje recepciós munkatársunk segítségét.

Szállodánk saját kerttel és erdőrésszel rendelkezik.

Időpont egyeztetés a recepción (a szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, min. 24 órával korábban egyeztessen időpontot)

Bánffy, barokk rendezvényterem 110 m2 alapterületű, a földszinten található, légkondicionált, természetes megvilágítással, mozgáskorlátozottak részére is megközelíthető. Kiválóan alkalmas céges és családi rendezvények, bankettek illetve esküvők megrendezésére is. Gyöngy különterem 40 m2 alapterület. Alsó szinten található.

Tovább a rendezvényekhez

Kérjük igényét jelezze a recepción.

Szállodánk standard és superior szobái egyedileg klimatizáltak, a készüléket a távirányítóval (szezonálisan) tudják beállítani. Szállodánk étterme és konferenciaterme illetve a recepció központilag klimatizált.

Szállodánk szabadidőközpontjában (10 km távolságra, utazás egyénileg) rendelkezésre áll póni lovaglás (gyerekek részére 11 éves korig). (A szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, 24 órával előbb egyeztessen időpontot a recepción). Felnőttek részére Tormaföldén elérhető lovas szolgáltatás: Artemisz Lovasudvar (+36 70 423 0230)

Kérjük időpont és kezelés egyeztetéssel kapcsolatban forduljon a recepcióhoz. a szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, min.24 órával korábban egyeztessen időpontot)

Tovább a masszázsokhoz

Kérésére feltöltjük felár ellenébe. Kérjük, jelezze igényét a recepción.

Külön díj ellenében lehetséges, a szolgáltatás igénybevételéhez használja a mosodai tasakot és kérje recepciós kollégánk segítségét.

Műszaki hiba esetén kérje a recepció segítségét. Káreseményt minden esetben kérünk észleléskor a recepción jelenteni. 

Kérjük, közvetlenül a recepción jelezze panaszát, mert csak ebben az esetben tudjuk az esetleges nem megfelelőséget javítani.

Kérésre, térítés ellenében wellness papucs vásárolható a recepción.

A szállóvendégek gépjárművei térítésmentesen parkolhatnak a szálloda fedetlen és nem őrzött, de kamerával megfigyelt parkolójában. A buszok az épület előtti részen parkolhatnak. A parkolóban a KRESZ előírásai szerint kell közlekedni. A gépjárművek megengedett sebessége 10 km/óra. Az autóban kérjük semmilyen értéket ne hagyjanak. Ha a vendég igénybe kívánja venni a parkolót, akkor bejelentkezéskor, a bejelentőlapon fel kell tüntetnie a jármű forgalmi rendszámát. Ennek megtagadása vagy elmulasztása esetén a parkoló nem vehető igénybe. A vendég az általa másik parkoló autóban okozott kárért a károsultnak közvetlen felelősséggel tartozik.

Amennyiben a szobában található mérettől eltérő nagyságú és típusú párnára lenne szüksége, kérje recepciós munkatársunk segítségét.

Kérje recepciós munkatársunk segítségét. Fotelágy illetve vendégágy 11 éves korig biztosított. Rácsos gyerekágy is kérhető. Igényét célszerű a megrendelésben jelezni, mert nem minden esetben van szabad ágy az itt-tartózkodása alatt.

Minden héten szervezett programokkal várjuk Vendégeinket. Beosztásukat megtekinteni és jelentkezni a recepción lehet. Környék látnivalóiról a recepción érdeklődhet kollégáinktól. Prospektusok elérhetőek.

Tovább az élményekhez

Asztalitenisz, tollaslabda és ütő kellékek, illetve nordic walking bot, bicikli a recepción igényelhető. A környék adottságai alkalmasak szabadtéri sportolásra (futás, gyaloglás, kerékpár).

Szállodánkban infra és finn szauna térítésmentesen áll rendelkezésre. A szaunák bekapcsolását a recepción kérheti. Infra szaunánál nincs felfűtési idő, bekapcsolás után azonnal használható, finn szauna bekapcsolását érdemes a felfűtési idő miatt 20 perccel korábban kérni.

Tovább a wellnesshez

Szauna lepedőt a recepciós munkatársunktól igényelhet.

Minden szobában található szobaszéf (a szekrényben). Széf zárása:  Hajtsa be a széf ajtaját (tartsa benyomva). Üsse be a kódot, 4-6 számjegy között.  Nyomja meg a LOCK (L) gombot  Zárja be a széfet. Széf nyitása:  Adja meg a választott kódját  A széfajtó kinyílik FONTOS: Távozáskor legyen szíves kinyitni a széfet.

Segítségnyújtás a recepción kérhető.

Szobacserére (térítésmentesen) az elfoglalástól számított 1 órán belül van lehetőség, amennyiben a szobában nem használtak semmit. Amennyiben a szobát igénybe vették már, úgy 3000 Ft felár ellenében van lehetőség szobacserére.

Szállodánkban nincs lehetőség az igénybe vett szolgáltatások és fogyasztások szobaszámlára történő terhelésére. A szolgáltatások árát (étterem, masszázs, kerékpár stb) kérjük a recepción illetve az étteremben kiegyenlíteni szíveskedjenek.

Munkatársaink a vendégszobákat naponta takarítják 9.00-16.00 között. Amennyiben nem igényli a takarítást, kérjük a „Ne zavarj” táblát szíveskedjék az ajtón kívülre, a kilincsre akasztani.

Amennyiben plusz takaróra lenne szüksége kérje recepciós munkatársunk segítségét.

Kérjük, a talált tárgyak felől érdeklődjön a recepción.

Utazáskor kérjük, szobáját 11 óráig szíveskedjen elhagyni-ezt követően késői check-out kerül felterhelésre a szobaszámlára. Szállodánkban térítés ellenében van lehetőség késői távozásra, mellyel kapcsolatban recepciós kollégánknál érdeklődhet. A szobából való távozás után is van lehetőség a wellness részleg használatára napijegy ellenében, ahol öltöző és zuhanyzó is rendelkezésre áll.

Vezetékes telefon a recepción, illetve az étteremben elérhető külön díj ellenében.

Fogkefe, fogkrém, borotva, borotvahab, fésű, tusfürdő, stb. térítés ellenében vásárolható a recepción.

Amennyiben transzferszolgáltatásunkat kívánja igénybe venni, forduljon recepciós munkatársunkhoz. Lenti autóbusz- és vonatállomásra lehetséges kérni az érkezés és a távozás napján.

A recepción különböző adapterek, átalakítók, elosztók kérhetőek elektromos eszközök töltéséhez. Kérje recepciós munkatársunk segítségét.

Kérésre cseréljük. Igényét a padlóra dobott textíliával jelezze.

Elérhető a recepción, kérjük érdeklődjön.

Külön díj ellenében lehetséges, kérjük érdeklődjön a recepción.

A legközelebbi vészkijáratot a szoba ajtaján elhelyezett útmutató alapján találják meg.

Kérem érdeklődjön a recepción a lehetőségekről és árakról.

Vásárlásban kérje a recepciós segítségét, a termékek ellenértékét készpénzben van lehetőség kiegyenlíteni.

Beltéri pezsgőfürdő (max 4 fő részére), úszómedence (10x5m) illetve szezonálisan kültéri élménymedence áll Vendégeink rendelkezésére naponta 8-21 óra között. Belépés gyerekeknek 14 éves korig csak szülői / felnőtt felügyelete mellett lehetséges. Wellness használat igényét kérjük jelezze előre a recepción.

Tovább a wellnesshez

Közérdekű információk

 • Napközben:
  • Rendelőintézet, Lenti Kossuth út 10. 
  • Tel.: 92/351-010
 • Esti és hétvégi orvosi ügyelet:
 • Hétköznap: 16.00 másnap 8.00 óráig, illetve hétvégén egész nap
 • Lenti, Kossuth út 4.
 • Tel.: 92/351-383
 • Nyitvatartás:
  • hétfő - péntek 8.00-16.30
  • szombaton 8.30-12.30
 • Lenti, Takarék köz 12.
 • Tel.: 92/351-035
 • Nyitvatartás:
  • hétfő - péntek 8.00-16.00
  • szombaton 8.30-12.00
 • Rendelőintézet Lenti, Kossuth út 10.
 • Tel.: 92/351-010
 • Rendőrség: 107
 • Mentők: 104
 • Tűzoltóság: 105
 • Általános segélyhívó: 112
 • Belföldi tudakozó: 1 1 800

Kiemelt ajánlataink

Lapozza át ajánlatainkat és válasszon kedvére az erdők szállodájába!