Szobák

Nem tudják mitől és hogyan, egyszerűen csak jó itt…

37 szobánk illetve lakosztályunk nagyrésze fenyőerdőkre nyíló panorámával kárpáztatja el vendéginket, ahol reggelente madárcsicsergésre ébredhetnek.

Létezik egy hely, ahol a zavartalan pihenés nem luxus és az otthonos kényelem természetes igény, ahol a romantikára vágyó párok, a gyermekes családok és az üzleti utazók egyaránt élvezhetik az ízlésesen berendezett szobák és apartmanok kényelmét, ahol reggelente madárdalra ébredhetnek, esténként pedig csak a tücskök zenéje töri meg a csendet...

A Fengshui elvek alapján berendezett szálloda, a környező üdezöld fenyő és lombos erdők, a családias hangulat és a településen felfedezett gyógyító Szent György földsugárzás észrevétlenül hozzájárulnak ahhoz, hogy Vendégeink energiával töltődjenek fel és kipihenten térjenek haza gosztolai nyaralásukból.

Foglalás

céltudatosaknak

Ajánlatkérés

kötelezettségmentesen

Superior appartman

120 m2 alapterületű, II. emeleti , tetőtéri, légkondicionált (nyári időszakban) lakosztály 2 lakóegységgel, közös előtérrel/nappalival:

  • 1. szoba: 45 m2, 2 ágyas, pótágyazható, fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel
  • 2. szoba: 30 m2, 2 ágyas, fürdőszoba zuhanyzóval. Itt a wc a folyosón található. Az emeleten további szoba nincsen.

A lakóegység egy család vagy baráti társaság számára vehető ki!

Foglalás

céltudatosaknak

Ajánlatkérés

kötelezettségmentesen


Egyéb információ és szobai bekészítések

Kisgyermekkel érkező vendégeink részére szolgáltatásaink

Ellátás ajánlatainkban

Félpanziós ellátással bőséges svédasztalos reggelit és svédasztalos vacsorát kínálunk a hagyományos és különleges ízek kedvelőinek egyaránt, különös tekintettel a regionális ételek bemutatására. Tovább az ajánlatokhoz

Kiemelt ajánlataink

Lapozza át ajánlatainkat és válasszon kedvére az erdők szállodájába!