Magyar Erdőterápia Egyesület

Magyar Erdőterápia Egyesületet 2022-ben keltettük életre egy korábbi egyesületünk (Gosztola Fejlődéséért Egyesület,alapitva 2018-ban) névváltoztatásával.
Célunk az erdőfürdő népszerűsítése. Egy központba gyűjtse, és közös gondolkodásra késztesse a szellemi, testi és lelki egészségmegőrzés szakembereit, akik a gyógy- és wellnessfürdőkhöz hasonlóan, a víz nyújtotta előnyöket az erdő nyújtotta lehetőségekkel helyettesítve, magas szintű szakmai képzettségüknél fogva jól ismerik és szeretnék kiaknázni a természet gyógyító erejét: erdőfürdő vezetőket, pszichológusokat, pszichiátereket, coachokat, orvosi végzettséggel rendelkező természetgyógyászokat, élettannal, táplálkozástudománnyal, stb. foglalkozó szakembereket.

Gosztola adottságai tökéletes helyszinéül szolgálnak egy olyan központ létrehozásához, ahol a természet, a test, a szellem és a lélek összekapcsolása van jelen, hogy ezáltal minden ide látogató újra megtalálja az egyensúlyát. 

Gosztola a környék egyik legmagasabb pontján található, 300 méter magasan, lombos és fenyőerdőkkel körülvéve. Friss levegőjű, csendes település, mely egyben Magyarország egyik legkisebb faluja (jelenleg 27 állandó lakója van)