Masszázs

Masszázsaink a Léleknek

MasszázsokIdőtartamÁr
Talpmasszázs
A két láb a test két oldala közt egységet képez. A kettős szervek mindkét lábon megtalálhatók, a középen elhelyezkedő szervek a talp belső oldalán. Különösen hatékony belső szervek nem optimális működése esetén a talp által mozgásba hozott energiák áramlásának megindítása. Ajánlott szív- ,vese-, és légzőrendszeri panaszok gyógyítására, stresszoldásra.
20 perc 7 900 Ft
Méregtelenítő mézes masszázs
Az aranysárga édességet magas vitamin-, ásványi anyag- és enzimtartalma miatt a bőr és a test szépítésére is bevetik. Ez korántsem újkeletű dolog, több száz éve alkalmazza a tibeti és az orosz népi gyógyászat. A méz nem csak akkor tesz jót szervezetünkkel, amikor cukor helyett fogyasztjuk, hanem kívülről is szépít, és kényeztet.
30 perc
50 perc
11 300 Ft
15 500 Ft
Lávaköves masszázs erdei madárcsicsergéssel
40-50°C-ra hevített kövekkel végezzük. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, javítja a közérzetet, és rendkívül jót tesz a bőrnek. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. A lávaköves masszázs élettani hatásai: javítja a keringést, az anyagcserét, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, enyhíti az izomfájdalmakat, erősíti a kötőszöveteket, stresszoldó hatású.
30 perc 11 500 Ft
Kényeztető illóolajos testmasszázs
Jótékony hatással van a vérkeringésre, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, melynek eredményeképp a salak- és méreganyagok kiürülése felgyorsul. Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre
30 perc
50 perc
60 perc
11 500 Ft
14 500 Ft
17 500 Ft
Fájdalomcsillapító hátmasszázs az ízületek kimozgatásával
A gerinc izmok, váll, nyaki izmok átmasszírozása, mely serkenti a vérkeringést, lazítja a fáradt, megterhelt izmokat. Leginkább ülőmunkát végzők számára javasolt a helytelen testtartásból származó hát és derékfájás ellensúlyozására
30 perc 11 500 Ft
Relaxáló apróság masszázs
A gyerekek számára nyújtott masszázs számtalan egészségügyi előnnyel jár. Mi, emberek imádjuk az érintést, hiszen ez a szeretet kifejezésének egyik leghatékonyabb módja. Az érintés pozitív módon ösztönzi a testet arra, hogy növekedjen és fejlődjön. A masszázs minden korosztály számára előnyös, de mivel a gyerekek folyamatos fejlődésben vannak, számukra különösen hasznos lehet.
15 perc 5 900 Ft
Belső béke arc- és fejmasszázs zalai csipkebogyó olajjal
A fejre mivel nem fordítunk általánosságban túl nagy figyelmet, így rendkívül sok feszültség felhalmozódik, amelyek későbbiekben gondot okozhatnak. Kiváló választás Gyógyításra, betegség megelőzésre és utókezelésre, a szépség és a fiatalság, a jó kondíció megőrzésére és a közérzet javítására és a stressz csökkentésére is alkalmas. Pihentet, lazít, megnyugtat, fokozza a szellemi képességeket, rendszeres alkalmazásával igen jó hatások érhetők el.
20 perc 8 900 Ft
Lélekébresztő érintés rituálé
Masszázs előtt természet kínálta welcome falatkát kínálunk a ráhangolódáshoz. A legmisztikusabb, legegzotikusabb masszázsok körébe tartozó lomi-lomi elemekkel és meleg olajjal végzett masszázs. A gyengéd érintéssekkel, simogatásokkal „dolgozik”, melyek képesek feloldani az említett blokkokat és hozzásegíteni a pácienst a gyógyuláshoz. A masszázs végén éltető színterápiás éltető vizet kínálunk.
60 perc 18 900 Ft
Édes mámor: testi lelki kényeztetés igazi csokoládéval
Javítja és gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt. A koffein növényi kivonata stimulálja az idegrendszert illetve energetizál. A csokoládé közismert endorfin termelő tulajdonsága révén segíti a bőr, a test és a lélek harmonikus feltöltődését.
30 perc 11 500 Ft

Kiemelt ajánlataink

Lapozza át ajánlatainkat és válasszon kedvére az erdők szállodájába!