Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Horváth Ferencné
  2015. 07. 22. 20:01 (Kunsziget)
  Júliusban töltöttünk 5 napot Önöknél. A személyzetről, a kiszolgálásról csak a legjobbakat mondhatom. Segítőkész, udvarias volt mindenki. Az ételek kitűnőek voltak, dicséret a szakácsnak. A superior szárnyban (3 éjszaka) a helyünk kiváló volt. Köszönet érte. A standart szoba (1 éjszaka) nagyon meleg volt, még ha adtak ventilátort is. Az ágybetét viszont nagyon kemény volt. Összevetve mindent, szuper volt. Köszönet érte. Horváth család
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2015-07-23 09:05:38
  Kedves Horváth Család! Örömünkre szolgál, hogy kellemesen telt a pihenésük szállodánkban. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket a jövőben is Gosztolába! Üdvözlettel: Horváth-Balogh Bernadett és a Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Csapata
 • Hlas Éva
  2015. 06. 22. 19:43 (Pécs)
  Pár éve a születésnapomon teleltem Gosztolán! Nagyon családias volt a hangulat és nagyon kedves a személyzet! Felejthetetlen napokat töltöttem el! Remélem újra átélhetem még! :-)
 • Nyisztor Hajnalka
  2015. 06. 09. 22:13 (Szigetszentmiklós)
  Nagyon jól éreztük magunkat.Kedves,segítőkész személyzet.Gyönyörű környezet.Mindenkinek ajánlom!Köszönjük!
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2015-06-10 18:34:07
  Kedves Hajnalka, köszönjük szépen, örülünk, ha jól sikerült a pihenésük. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Fekete Ágota
  2014. 12. 24. 11:13 (Nagykanizsa)
  Ez őszén jártunk Önöknél Márton napkor. A 2 nap nagyon kevés volt és úgy gondoltuk, hogy jövőre ismét elmegyünk és megbeszéljük, hogy az 5o. házassági évfordulónkat amit 13 fővel szeretnénk ünnepelni miként is tartsuk meg önöknél. /Reméljük megérjük./
 • Rózsa József
  2014. 08. 18. 18:46 (Szigetmonostor-Horány)
  Augusztus első napjaiban töltöttünk Gosztolán néhány felejthetetlen napot. Már sok felé jártam a világban, de kevés helyen találkoztunk ilyen kedves, szolgálatkész személyzettel, udvarias, minden kérést maximálisan teljesítő személyzettel. A hétvégi nagy esküvőt úgy tudták megszervezni, hogy a szálló vendégeit nem zavarta. Külön köszönet Lajosnak aki minden óhajunkat kitalálta, teljesítette. A szakácsra kell csak jobban figyelni, ha szerelmes ne készítsen gombakrémlevest, mert elsózza. Köszönet a szép napokért.
 • Viola&Karesz
  2014. 03. 12. 21:06 (Nàdasdladàny)
  Köszönet a 3 kellemes napért amit nàlatok tölthettünk!Szuperül éreztük mangunkat,kellemes nyugodt környék, baràtsàgos emberek, remek kiszolgàlàs, a szakàcsnak gratula a finom ètelekért!Kiemelném Pilipet a ritka okos és szeretetremèltò labrador kutyit aki vidàm sètàkkal tette emlékezetessè az ottlètünket!
 • Stefán Ferenc
  2014. 02. 09. 12:53 (Balatonszentgyörgy)
  Ismét három lazulós nap a most az egész család.Ismét minden tökéletes volt.További sok sikert Stfán Család.
 • Bodovics Andrea
  2013. 12. 16. 14:21 (Kőszeg)
  Nagyon szépen köszönjük ezt a pár napot,amit ott töltöttünk önöknél.Kedvességükkel és figyelmességükkel.A szakácsnak dicséret.Ajánlani tudom mindenkinek.Köszönettel:Andrea és Balázs.
 • Stefán Ferenc
  2013. 11. 05. 18:39 (Balatonszentgyörgy)
  Pihentető három nap,gyönyörű környékkel,kitűnő konyhával,kiszolgálással.A wellness pazar.Egyetlen hiány,a Logón,a negyedik csillag.Természetesen még érkezésünk lesz.Üdvözlettel Stefán Ferenc és Stefánné Kati.
 • Somodi Gyöngyi
  2013. 06. 14. 17:37 (Budapest)
  Köszönjük ezt a 4 napot, amit ott tölthettünk,kedvességükkel, figyelmességükkel felejthetetlenné varázsolták a pihenésünket.A szakácsnak külön dicséret a reggeli és a vacsora kitűnően finom volt.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek .
 • Sárdiné Varga Anikó
  2013. 04. 25. 11:41 (Kozármisleny)
  Kedves Vendéglátók!

  Az előző bejegyzéseket olvasva, maximálisan egyetértek azokkal, akik a szakácsot dícsérték, mert valóban nagyon finomakat főz-süt. A medencében viszont kevesen fürödtek, valószínűleg azért, mert elég hideg volt a víz.
  A legnagyobb problémát nekünk a nagyon kényelmetlen ágy jelentette, mert így egyáltalán nem tudtuk kipihenni magunkat. A régebbi szárnyban nincs légkondícionáló készülék, így nyáron biztosan nagyon meleg van a szobákban.
  Az alkalmazottak kedvesek és udvariasak voltak, a táj szép.

  Sárdiék
 • Turáni Tivadar
  2013. 04. 10. 17:34 (Kaposvár)
  Kedves vendéglátók!
  Köszönjük ezt a 3 napot, amit ott tölthettünk, írtam egy rövid blogot az ottartózkodásunkról, ha gondolják, használják fel.
  http://www.kaposvarikosar.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1096&Itemid=65
  Ha tehetjük, visszatérünk hamarosan !
  Turáni család
 • Vas család
  2013. 01. 06. 15:22 (Budapest)
  Kedves Betti, István és Balogh család!
  Köszönjük, hogy kedvességükkel, figyelmességükkel ismételten felejthetetlenné varázsolták a pihenésünket.
  Ezúton kívánunk sikerekben, vendégekben gazdag Boldog Új Évet!
  Üdvözlettel:Árpi, Edit,Dia
 • Vasziszta László
  2012. 12. 31. 14:36 (Budapest)
  Kedves Bernadett!
  Még egyszer szeretném megköszönni azt a pár napot amit a két ünnep között Önöknél töltöttünk, nagyon jól éreztük magunkat . Külön köszönet az új szárnyban történő elhelyezésért .
  Boldog új évet kívánok Önnek , családjának és a szálloda minden dolgozójának.
  Tisztelettel: Vasziszta László
 • Lovászi Imréné
  2012. 12. 10. 10:27 (Szeged)
  Kedves Betti!
  Eltöltöttünk egy hetet a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben- pazar és szeretetteljes környezetben, ahol mindenki a vendég kedvét kereste - Köszönjük!!!
  Üzenem mindenkinek, aki nyugodt, szép környezetben, szeretne pihenni az Gosztolára menjen! Szeretettel fogadják a vendégeket. A reggeli a vacsora kiadós kitűnő- a szakács minősítése KITŰNŐ ! A szobák tiszták kellemesek. Amennyiben lehetőségem lesz rá ismét menni fogok a családommal.
  Üdvözlettel: Lovászi Imréné Szeged