Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Halkovicsné Szabó Andrea
  2017. 09. 01. 21:23 (Gárdony)
  Egy hetet töltöttünk gyermekeinkkel Önöknél a múlt héten és minden egyes nap igazi élmény volt. Akár a gyönyörű környezetre, a külső-belső medencékre, az állatsimogatóra, vagy a kürtöskalács sütésre gondolok, felejthetetlen emlék marad. Az otthonos, hangulatos szobák, az ízletes, változatos ételek és nem utolsósorban a hotel nagyon kedves és segítőkész dolgozói mind hozzájárultak ahhoz, hogy csak ajánlani tudjuk másoknak is Gosztolát, ha igazi kikapcsolódásra vágynak.
  Üdvözlettel: Halkovics család
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2017-09-01 22:48:01
  Kedves Andrea, köszönjük kedves sorait, örülünk, hogy jól érezték magunkat szállodánkban, a jövőben is szeretettel várjuk vissza Önöket!
 • Tényi Ildikó
  2016. 08. 15. 20:28 (Pécs)
  Kedves Gosztola Gyöngye Wellness Hotel!
  Tegnap hagytuk el a szállodát, de ma már mennénk is vissza, s nem csak azért mert otthon várt ránk a munka... Nagyon jól éreztük magunkat az itt eltöltött 7 napban. Ezennel is szeretnénk megköszönni minden egyes dolgozó munkáját, amellyel hozzájárultak, hogy nyaralásunk emlékezetes legyen. Ajánlani fogjuk ismerőseinknek Önöket. Vissza fogunk még térni, hiszen ebben a csodás környezetben , a barátságos légkörben lehet csak igazán feltöltődni. Addig is István boraival koccintva kívánunk munkájukhoz sikert, erőt és kitartást!
  Üdvözlettel: Tényi Ildikó, Dienes Tamás
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2016-08-16 17:07:51
  Kedves Ildikó, köszönjük a kedves sorokat Örülünk, hogy szerencsésen hazaértek és ,hogy jól érezték magukat nálunk. Szeretettel várjuk vissza Önöket a jövőben is.
 • Huszkáné Erika
  2016. 07. 25. 15:09 (Szeged)
  Kedves Horváth-Balogh család!
  Hat csodás napot töltöttünk Önöknél. A falu, a szálloda az Önök vendégszeretete és segítőkészsége is fantasztikus. Itt valóban pihenni tud az ember. Remek a konyhája és nagyon finomak István borai. Mindenkinek ajánlani tudjuk ezt a helyet. További munkájukhoz sok erőt és kitartást kívánunk!
  Üdvözlettel: Huszka család
 • Marik Éva
  2016. 01. 12. 14:34 (Budapest)
  Négy napot töltöttünk el ezen a csodás helyen,még az ó év végén.A táj még hó nélkül is csodás volt, a kiszolgálás pedig nem hagyott kívánni valót maga után. Csendes családias légkör, igazi pihenésre való nyugodt környezet.A medence kifogástalan, a masszőrök profik.Külön kiemelném az étterem kínálatát,és az ételek minőségét. Fantasztikus ételeket ehettünk, kiválóan főznek. A tulajdonos vörös bora,nálam elnyerte az év bora címet. Vendéglátásból, csillagos ötös. Köszönjük a szép napokat, az összes dolgozónak.
 • Dr. SÁRDI KATALIN
  2015. 10. 29. 20:08 (Keszthely)
  Vendégszeretet: páratlan!
  Ötödik alkalommal tapasztaltuk meg és egyre inkább megerősödik bennünk az a vélemény, hogy tökéletes a kikapcsolódás ezen a madárdalos, erdőkkel ölelt, gyönyörű helyen, a hamisítatlan (!) zalai ízekkel, finom érzékkel összeállított ételválaszték és a család szinte miden tagjának részvételével, kifinomult intelligenciával nyújtott, 5 csillagos gondoskodás. Az első adadndó alkalommal visszatérünk, mert tudjuk, hogy őszinte volt a búcsúzás: szeretettel várnak bármikor bennünket.
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2015-10-31 08:25:24
  Kedves Katalin, örülünk, hogy az 5. alkalommal is kellemesen telt a pihenésük Gosztolában. Köszönjük a kedves szavakat és természetesen sok szeretettel várjuk Önöket mihamarabb ismét! Filip is üdvözletét küldi :) A következő viszontlátásig! A Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel csapata
 • Tompa Tamásné
  2015. 09. 26. 17:15 (Szombathely)
  Kb. 4-5 évvel ezelőtt a neten találtam rá a hotelre. 3 unokánkkal a kutyánkkal az őszi szünidő néhány napját töltöttük ott. A szálloda, a kiszolgálás, a környék hihetetlen szépsége annyira maradandó élményeket nyújtott a gyerekeknek, hogy azóta is csak oda akarnak menni. Tavaly is ott voltunk, az idei szünidei program egyértelműen Gosztola, pedig már erősen kamaszodnak a gyerekek. Testvéremnek is annyira megtetszett a hely, hogy idén ők is szeretnének csatlakozni hozzánk! Üdv: Tompa Tné
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2015-09-26 17:23:27
  Kedves Tompa Tamásné, köszönjük a kedves sorokat. Örömünkre szolgál, hogy kellemes emlékeket őriznek szállodánkról. Szeretettel várjuk Önöket idén is!
 • Rábavölgyi Miklós
  2015. 09. 14. 03:00 (Szombathely)
  A házassági évfordulónk alkalmából jutottunk el Gosztolára, sajnos most csak egy nap fért bele. Maximálisan ajánlom mind a helyet, mind a környéket, na meg az isteni finom harcsát!
  Még a kutyus is tündéri, a környéken elkísért mindenfelé.
  Folytatása következik!
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2015-09-14 14:48:32
  Kedves Rábavölgyi Úr, köszönjük szíves visszajelzését. Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk. Szeretettel várjuk vissza Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: Gosztola Gyöngye Spa
 • Horváth Ferencné
  2015. 07. 22. 20:01 (Kunsziget)
  Júliusban töltöttünk 5 napot Önöknél. A személyzetről, a kiszolgálásról csak a legjobbakat mondhatom. Segítőkész, udvarias volt mindenki. Az ételek kitűnőek voltak, dicséret a szakácsnak. A superior szárnyban (3 éjszaka) a helyünk kiváló volt. Köszönet érte. A standart szoba (1 éjszaka) nagyon meleg volt, még ha adtak ventilátort is. Az ágybetét viszont nagyon kemény volt. Összevetve mindent, szuper volt. Köszönet érte. Horváth család
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2015-07-23 09:05:38
  Kedves Horváth Család! Örömünkre szolgál, hogy kellemesen telt a pihenésük szállodánkban. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket a jövőben is Gosztolába! Üdvözlettel: Horváth-Balogh Bernadett és a Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Csapata
 • Hlas Éva
  2015. 06. 22. 19:43 (Pécs)
  Pár éve a születésnapomon teleltem Gosztolán! Nagyon családias volt a hangulat és nagyon kedves a személyzet! Felejthetetlen napokat töltöttem el! Remélem újra átélhetem még! :-)
 • Nyisztor Hajnalka
  2015. 06. 09. 22:13 (Szigetszentmiklós)
  Nagyon jól éreztük magunkat.Kedves,segítőkész személyzet.Gyönyörű környezet.Mindenkinek ajánlom!Köszönjük!
  Gosztola Gyöngye Wellness Hotel***superior
  2015-06-10 18:34:07
  Kedves Hajnalka, köszönjük szépen, örülünk, ha jól sikerült a pihenésük. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
 • Fekete Ágota
  2014. 12. 24. 11:13 (Nagykanizsa)
  Ez őszén jártunk Önöknél Márton napkor. A 2 nap nagyon kevés volt és úgy gondoltuk, hogy jövőre ismét elmegyünk és megbeszéljük, hogy az 5o. házassági évfordulónkat amit 13 fővel szeretnénk ünnepelni miként is tartsuk meg önöknél. /Reméljük megérjük./
 • Rózsa József
  2014. 08. 18. 18:46 (Szigetmonostor-Horány)
  Augusztus első napjaiban töltöttünk Gosztolán néhány felejthetetlen napot. Már sok felé jártam a világban, de kevés helyen találkoztunk ilyen kedves, szolgálatkész személyzettel, udvarias, minden kérést maximálisan teljesítő személyzettel. A hétvégi nagy esküvőt úgy tudták megszervezni, hogy a szálló vendégeit nem zavarta. Külön köszönet Lajosnak aki minden óhajunkat kitalálta, teljesítette. A szakácsra kell csak jobban figyelni, ha szerelmes ne készítsen gombakrémlevest, mert elsózza. Köszönet a szép napokért.
 • Viola&Karesz
  2014. 03. 12. 21:06 (Nàdasdladàny)
  Köszönet a 3 kellemes napért amit nàlatok tölthettünk!Szuperül éreztük mangunkat,kellemes nyugodt környék, baràtsàgos emberek, remek kiszolgàlàs, a szakàcsnak gratula a finom ètelekért!Kiemelném Pilipet a ritka okos és szeretetremèltò labrador kutyit aki vidàm sètàkkal tette emlékezetessè az ottlètünket!
 • Stefán Ferenc
  2014. 02. 09. 12:53 (Balatonszentgyörgy)
  Ismét három lazulós nap a most az egész család.Ismét minden tökéletes volt.További sok sikert Stfán Család.
 • Bodovics Andrea
  2013. 12. 16. 14:21 (Kőszeg)
  Nagyon szépen köszönjük ezt a pár napot,amit ott töltöttünk önöknél.Kedvességükkel és figyelmességükkel.A szakácsnak dicséret.Ajánlani tudom mindenkinek.Köszönettel:Andrea és Balázs.