Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Csordás János
  2012. 08. 13. 12:58 (Ács)
  Kedves vendéglátóink! Köszönjük szépen ezt a feledhetetlen 1hetet, amit Önöknél tölthettünk. Mindig emlékezetes marad számunkra! Csordás János és Családjs
 • Csuti Anna
  2012. 08. 13. 12:55 (Budapest)
  Kedves Vendéglátóink,
  nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánljuk a helyet.Köszönünk mindent! Csuti Anna és Kiss Árpád
 • Fábián Gábor
  2012. 07. 10. 12:25 (Budapest)
  Szívesen emlékezünk az európai szintú szállodára, ahol a vendéglátók igényesen, fegyelmezetten, az odalátogatóra maximálisan figyelve, szeretettel mintegy családtagnak biztosítják a pihenést. A kiváló konyha mellett nagyszerű uszoda és szaunák segítik a tokéletes lazulást. Kívánunk a Balogh családnak és Csapatuknak jó egészséget és sok erőt , hogy eredményesen tudják tovább vinni vállalkozásukat!
 • Galcsik György
  2012. 07. 10. 11:52 (Göd)
  Szívesen emlékezünk az európai szintú szállodára, ahol a vendéglátók igényesen, fegyelmezetten, az odalátogatóra maximálisan figyelve, szeretettel mintegy családtagnak biztosítják a pihenést. A kiváló konyha mellett nagyszerű uszoda és szaunák segítik a tokéletes lazulást. Kívánunk a Balogh családnak és Csapatuknak jó egészséget és sok erőt , hogy eredményesen tudják tovább vinni 'vállalkozásukat'!
 • Magyar József és Marika
  2012. 06. 30. 18:46 (Esztergom)
  Szívből gratulálunk pihenésünket maximálisan biztosító kényelmes szállodához. Külön köszönet a barátságos és kedves fogadtatáshoz és kiszolgáláshoz. A táj-levegő-kényelem és a kitűnő konyha igazi ízeket biztosított, mely otthoni érzelmeket váltott ki bennünk. Vendégként érkeztünk, kicsit családtagként távozunk. Kívánunk nagyon hosszú boldog életet és a Kedves Balogh családnak nagyon jó egészséget Esztergomból!
 • Hrúz Szabolcs és CSaládja
  2012. 06. 14. 21:04 (Salgótarján)
  Köszönjük a kedves fogadtatást, a szép élményeket, a kényelmes szobát, a csöndet és nyugalmat. Nagyon jól éreztük magunkat, üdítő látvány volt a táj és nagyon kedvesek az emberek. A szálloda dolgozói kiváló munkát végeznek, a konyha kiemelkedően jó, az ételek finomak és ízletesek. Örök emlék marad nekünk, azt hiszem még a legkisebb családtagunknak is aki 21 hónaposan látta ezt a gyönyörű helyet. Üdvözlet és további jó munkát kívánunk, köszönünk mindent: HRúz Szabolcs, Valcsi, Soma és Benőke :) :) :)
 • Balázs Edit
  2012. 05. 19. 09:54 (Budapest)
  Nagyon vártuk már ezt a pár napot! Sajnos nekünk csalódás volt, az utcán hangos építkezés, a szaunára várni kellett, a medence hideg, a jakuzzi hangos, köntöst nem kaptunk (azt mondták a kuponosoknak nem jár! miért? másodrangúak vagyunk?) a szoba kicsi, a fürdőszoba pici!
  A környezet valóban szép és az éttermi kiszolgálás is nagggyon jó volt, nem beszélve az ételekről!
  Pesti négyes
 • Canjavec Gyula
  2012. 05. 02. 20:27 (Szeged)
  Nagyon jól éreztük magunkat abban a luxusban amit a szálloda tulajdonosa es személyzete biztosított számunkra.Nagyon gyönyörű környezet,nagyon jó konyha pihenésre alkalmas és kényelmes szobák.A közös programon is mindent megtettek azért hogy a vendég jól érezze magát. Köszönjük és kívánunk jó egészséget a további munkájukhoz és a szállodának is sok szép szülinapot(május 1) Canjavec Gyula és felesége Irén
 • Gabi
  2012. 01. 10. 15:00 (Pest megye)
  A lovaskocsizás miatt jöttünk vissza, de ez a mostani kocsikázás kritikán aluli volt!!
  A lovak nem egymáshoz valók , az egyik nagyon húz, ill. szinte csak vágtába akart menni..A kapaszkodáshoz komoly izom munka kell..( két nap elteltével is alig tudom a karjaimat és a nyakam mozgatni.Ez nem is izom láz, hanem izom gyulladás..) Rossz belegondolni is ha egy kisgyermekes családdal csinálják ezt a kocsikázást...( Életveszélyes volt..!) Mi ezek után biztosan nem fogunk kocsikázni. Egyébként más minden rendben volt.. Üdv. Gabi
 • Bratkovics Gábor
  2011. 12. 11. 15:54 (Budapest)
  Első alkalommal jártunk a szállodában. Kedves kiszolgálásban, remek vendéglátásban volt részünk. Köszönjük. Ha lehetőségünk lesz rá, a későbbiekben is meglátogatjuk ezt a remek helyet! Bratkovics Gábor és neje
 • Szűcsné Veres Erzsébet
  2011. 07. 24. 15:15 (Szeged)
  Először voltunk ebben a gyönyörű környezetben lévő szállodában. Unokáink sokszor elmondták az itt töltött időben, hogy ,,ugye visszajövünk még?" Az ételek kitűnőek, a személyzet mindent megtesz a teljes kikapcsolódás, pihenés érdekében.
  Kívánunk egészséget további munkájukhoz. Köszönünk mindent. Amint lehetőségünk lesz visszajövünk.
  Szűcsnék Szegedről
 • Zsenák Attila
  2011. 06. 11. 09:15 (Győr)
  A közelmúltban -immár 4x- voltunk ebben a minden igényt kielégítő szép Hotelben. Remek a konyha, igazán ízletesek az ételek, és hozzá finom borokat lehet -borlapról is- iszogatni. A tulajdonos és a személyzet pedig tényleg a vendégért van, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy jól érezze magát a kedves vendég. A környezet maga a nyugalom "szigete", még a madarak is máshogy csiripelnek. :)
  Csak ajánlani tudjuk ezt a helyet, minthogy mi is újra és újra elmegyünk, hogy feltöltődjünk!
  Jankó Anita és Zsenák Attila
 • Vízi Edit
  2011. 03. 20. 18:50 (Tatabánya)
  A gyönyörű környezetben igazi felüdülés volt az itt töltött hétvége. Ha lehetőségünk lesz, biztosan visszajövünk. Elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal, a vendéglátással és a konyhával.
  Jó egészséget kívánunk a további munkájukhoz! Vízi Edit és Teglovics Zsolt
 • Végj József
  2011. 03. 19. 20:16 (Pápa)
  Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. minden igényt kielégítő luxus, figyelmesség, jó konyha és minden tökéletes a legapróbb részletekig. Szívből kívánjuk, hogy sok ember látogasson ide és pihenjen olyan jól, mint mi. Most először voltunk itt, de biztosan visszajövünk nyáron is. Mindent köszönünk és jó egészséget kívánunk a további munkájukhoz! Végh József, Végh Józsefné
 • Viczéna család
  2011. 03. 19. 20:11 (Esztergom)
  Köszönjük a szíves vendéglátást. A konyha kitűnő, a környék is gyönyörű. További jó munkát!